Nem adja fel az RTL Klub gyerekverő színésze, folyton zaklatja feleségét

Molnár Gusztáv és felesége
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, Molnár-Fazekas Vivien hivatalos közösségi oldalán közölte, hogy elege volt a házasságában zajló terrorból, ezért elválik a nemrégiben bipoláris elmezavarral diagnosztizált, alkoholizmussal küszködő Molnár Gusztávtól. A férfit nem értesítette döntéséről, az a sajtóból és a közösségi médiából értesült a hírről, azóta sem akarja elfogadni a válás tényét.
Vágólapra másolva!

Molnár-Fazekas Vivien új fejezetet szeretne nyitni az életében, mivel nem hajlandó tovább tűrni férje lelki és fizikai bántalmazását. Egy ideje külön is költözött a sorozatszínésztől, aki nem tartotta be szavát és hamarabb otthagyta az elvonót is.

A kapcsolatuknak az sem tett jót, hogy kiderült, a színész volt felesége feljelentette a férfit amiatt, hogy kilencéves fiát ittasan, többször is megütötte. Molnár-Fazekas Vivien, akinek szintén van egy gyereke egy korábbi kapcsolatából, ezért úgy döntött, hogy nem marad egy bántalmazó kapcsolatban és új életet kezd. A válás hírére azóta már sok férfi megkörnyékezte őt, azonban neki most nem új kapcsolatra, hanem időre van szüksége.

„Nagyon aranyosak, hogy írnak nekem, de köszönöm szépen, egyelőre nem kérek belőlük, eleget kaptam az élettől az elmúlt időszakban" – mondta a Borsnak Molnár-Fazekas Vivien arról, hogy készen áll-e új kapcsolatra.

A válófélben lévő nő azt is elmondta a lapnak, hogy hol tart most a válás folyamata és milyen céljai vannak a jövőre nézve.

ezt tudomásul venni, a mai napig minden egyes nap megpróbálja felvenni velem a kapcsolatot. Ez fárasztó és frusztráló egyszerre, a családom és a barátaim a bástyám, ők segítenek abban, hogy megmaradjon még ebben a helyzetben is a lelki békém. Illetve most már egy tetoválás is segít – tette hozzá Molnár-Fazekas, majd folytatta: A napokban magamra tetováltattam egy számomra nagyon kedves motívumot, három madarat. Ők a béke, a szabadság, a függetlenség a hit és a remény jelentését hordozzák számomra. Ez a varrás is az új életem egyik első lépése, a második pedig az lesz, hogy ki kell takarítanom az életemből Gusztit" – zárta gondolatait Molnár-Fazekas Vivien.