Ozzy Osbourne halálos beteg, Angliába megy meghalni - drámai videó

Ozzy Osbourne signs his star on Walk of Fame at Vegas Crocus City vegas landscape HORIZONTAL
5516379 31.05.2018 Singer Ozzy Osbourne during a ceremony to sign his star on the Walk of Fame at the Vegas Crocus City. Vladimir Astapkovich / Sputnik
Vágólapra másolva!
Ozzy Osbourne rocklegenda úgy döntött, hogy hátat fordít az Egyesült Államoknak és visszaköltözik szülőhazájába, Angliába. A sztár ott akar meghalni.
Vágólapra másolva!

A 73 éves Grammy-díjas Osbourne Parkinson-kórral küzd és gyógyíthatatlan beteg. Életében több betegséggel is küzdött, de a Parkinson-kór az, mellyel már nem tud megbirkózni. Legutóbbi operációja óta csak tovább romlott az egészségi állapota, de erről nem szívesen beszél. Békésen szeretne meghalni szülővárosában, Birminghamben, a rockernek ugyanis elege van Amerikából. Így beszélt erről a The Guardian cikkében.

"Ott minden kiba..ottul nevetséges. Elegem van abból, hogy a gyilkosságok mindennaposak. Isten tudja, hány embert lőttek le iskolai lövöldözésekben. És ott volt az a tömeges öldöklés Vegasban azon a koncerten... Ez egy kib...ott őrület.

Nem akarok Amerikában meghalni. Angol vagyok, vissza akarok térni a hazámba"

- fogalmazott a rocksztár.

Három héttel ezelőtt Ozzy Osbourne óriási meglepetésre megjelent szülővárosában, Birminghamben a Nemzetközösségi Játékok záróünnepségén. Zenekarával leghíresebb dalát, a Paranoidot játszotta. A felvételen azonban látható volt, hogy nagyon rossz egészségi állapotban van, a színpadra egy hidraulikus szerkezettel emelték fel, és végig egyhelyben állva énekelt.