Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Kitálalt az elmúlt időszakról Kulcsár Edina elhagyott férje

Nyerő Páros Kulcsár Edina Szabó András Csuti
Vágólapra másolva!
Nehéz időszak áll Szabó András, azaz Csuti mögött, akinek nem csak házassága ment tönkre Kulcsár Edinával, de több hozzátartozóját is elvesztette. Ez egy nagyon nehéz időszak az üzletember számára, aki most megrázó vallomást tett a követői kérdésekre válaszolva.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina elhagyott férje mögött nehéz időszak áll, elvesztette szeretett nagymamáját, majd nagyapja testvérét is, akivel szintén közel álltak egymáshoz. Mindenközben már széthullóban volt házassága is, majd felesége elhagyta G.w.M miatt, akivel Csuti is jó kapcsolatot ápolt a történtekig, sőt ő mutatta be Kulcsárt a rappernek.

Az üzletember azóta is próbálja kifelé mutatni a boldogságot, de most elárulta, hogy csak színleli. Valószínűleg rossz kedélyállapotára ment rá előző kapcsolata, mely rövid ideig tartott. Azóta Szorcsik Viktóriával találta meg a közös hangot, de a színésznő elmondásai szerint még csak ismerkednek.

Szorcsikot és Csutit a gyász hozhatta össze,

hiszen mindketten súlyos veszteségeken vannak túl, a színésznő nemrég az öccsét vesztette el. Kulcsár Edina exe elárulta, hogy már szakembertől kért segítséget, hogy fel tudja dolgozni veszteségeit.

Az egyik követőjének kérdésére, hogy milyen érzés az, hogy egy évvel ezelőtt még négyen voltak, most már nem, röviden válaszolt - szúrta ki a Bors.

"4-ünkön túl vagyok, 3-unk hiányán pedig soha nem leszek" - utalt családtagjai elvesztésére Csuti.

A legmegrázóbb választ arra az egyszerű kérdésre adta, hogy boldog-e jelenleg.

túl sok mindenkit veszítettem el ehhez" - válaszolta röviden az üzletember, aki elárulta, hogy Kulcsár Edina édesanyja és nagymamája legalább mellette állnak és tartják a kapcsolatot.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről