Megdöbbentő dolgot árult el Marsi Anikó a házasságáról

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor
Vágólapra másolva!
Marsi Anikó és Gyarmati Gábor egy hónappal ezelőtt házasodtak össze Balatonfűzfőn. A műsorvezető most a Blikknek nyilatkozott a kapcsolatukról.
Vágólapra másolva!

A TV2 Tények műsorvezetője, Marsi Anikó a Blikknek azt nyilatkozta, hogy össze szoktak zördülni a férjével, de élvezik, hogy ennyi tűz és szenvedély van a kapcsolatukban.

Amíg ez a legkomolyabb nézeteltérésünk, addig nincs baj. A héten például többnyire 100 kilométerről szerettük egymást, mert Gábor Balatonfűzfőn dolgozott, én pedig Budapesten, így képtelenség volt összeveszni is" – mondta a híradós.

"A férjem kiváló szakács, így amikor munka után este hazaesek, és ő is Budapesten van, finom fogásokkal és megterített asztallal várnak a fiaimmal együtt. Az az életem fénypontja, amikor négyen körbeüljük az asztalt, nagyokat dumálunk, közben megvacsorázunk - nyilatkozta.

Azt is hozzátette, hogy Palik László továbbra is tökéletes apa.

"Imádja a gyerekeit. Ahhoz, hogy a mi házasságunk véget ért, semmi köze a szülői kvalitásainknak. Szerencsére ma is rugalmasak vagyunk abban, hogy amikor neki van lazább időszaka, akkor vele vannak többet és fordítva. Felnőtt, felelős emberek módjára ezt mindig megbeszéljük úgy, hogy az a fiainknak a létező legjobb lehessen" – mondta büszkén Anikó.