Kínosan magyarázkodott a magát nevetségessé tevő Lakatos Márk

Pápai Joci ad interjút a Sztárban Sztár sajtótájékoztatóján 2021 szeptember 27-én
Vágólapra másolva!
Lakatos Márk mostanában másban sem jeleskedik, csak abban, hogy sértegessen mindent és mindenkit: legutóbb Pápai Joci és Majka új dalát próbálta lejáratni, de ez nem sikerült neki: most bocsánatot is kért, miután teljesen nevetségessé tette magát.
Vágólapra másolva!

Majka és Pápai Joci új dala a Barokk címet kapta, mely miatt Lakatos Márk ruhásként ismertté vált celeb azt a megjegyzést tette, hogy nem érti miért ez lett a dal címe, mikor a szövegben nincs erre semmilyen utalás. Majka a közösségi oldalán reagált erre, és Pápai Joci sem hagyta szó nélkül az esetet.

Forrás: Majka/Instagram

Neked magyarázzam? Rengeteg oka lehet..." - mondta Majka néhány napja.

Mivel Lakatos Márk mással nem igazán tud szerepelni, most bocsánatot kért, hogy újra foglalkozzanak vele. Az öltöztető most a TikTok-oldalán jelentkezett be, mint mondta, időközben Pápai Joci is üzent neki, így úgy döntött, elnézést kér az énekestől.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Attól függetlenül, hogy a videóklippel kapcsolatos véleményemet nagyrészben fenntartom, azt elismerem, hogy lehet, kicsit elhamarkodottan és arrogánsan mondtam rólad azt, hogy neked fogalmad nincs arról, mit jelent az, hogy barokk.

– így magyarázkodott.

@lakatosmarkstyle Jocikám! Éljen a #barokk#papaijoci#csillagszoro#magyartiktok#nekedbe#foryouba#fy#fyp#nekedbeszeretnémlátni♬ eredeti hang - Lakatos Márk