A sztrókja után újra énekel Révész Sándor

Révész Sándor
Vágólapra másolva!
A Piramis legendás énekese, generációk első számú kedvence visszavonultan él, harcol a betegséggel, és próbálja visszanyerni korábbi önmagát. Most újra mikrofon mögé állt, a közönség nagy-nagy örömére - írta a Bors.
Vágólapra másolva!

A „Kölyök" újra megcsillogtathatta utánozhatatlan hangját, egy reklámban varázslatos orgánummal, csúcsformában énekelte el újra a Piramis kultikus, örök érvényű dalát, az Ajándékot - írta a lap.

Megtiszteltetés volt a számomra, amikor ez az óriás cég megkeresett – mondta Révész Sándor. – Felvázolták az elképzeléseiket, végighallgattam őket, s azonnal igent mondtam. Hiszen

Voltak persze kikötéseim, amelyek közül a legfontosabb, hogy Menyhárt Jánossal, a kiváló gitárossal, a remek zenésszel, Menyussal dolgozhassak együtt, hogy ő irányítsa majd a hangszerelést, és a régi, legendás dal újratervezését - mondta az énekes.

Révész Sándor Forrás: Lounge Group

Újra színpadon, együtt a közönséggel

Az élet talán leghosszabb és legnehezebb türelemjátékának vagyok a részese - folytatta Révész Sándor. - De örömmel mondhatom, jól állok ebben a játékban.

A gyógyulásomban fontos állomás volt ez az együttműködés, óriási örömmel éltem meg, hogy újra stúdióban lehettem és dolgozhattam. A lelkiállapotom, a hangulatom jó, szinte tökéletes. De arra a kérdésre nem tudnék válaszolni, mikor állhatok legközelebb színpadra, mikor találkozhatok újra a közönséggel. Ami rajtam múlik, amit én megtehetek, azt mind meg is teszem azért, hogy újra egészségesnek vallhassam magam.