Kitálalt az RTL Klub gyerekverő színészének családja a férfi állapotáról

Molnár Gusztáv
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, újra elvonón van Molnár Gusztáv, aki már több sikertelen próbálkozás után is otthagyta a rehabilitációt. Hiába mondta, hogy gyógyulni akar és rosszul érzi magát, mégsem volt elég kitartó ahhoz, hogy leszokjon az alkoholról, melyre házassága is ráment. Most családja is elmondta a véleményét az alkoholista színészről.
Vágólapra másolva!

Nem csillapodnak a kedélyek Molnár Gusztáv körül, aki ellen legutóbb már a rendőrség is körözést adott ki, ugyanis nem jelent meg egy bírósági tárgyaláson. Később kiderült, hogy azért nem tudott részt venni, mert egy nagyon szigorú rehabilitációs intézményben tartózkodik.

Most Molnár Gusztáv húga, Csilla mondta el véleményét testvéréről és részleteket is elárult arról, hogy hol van most a színész.

Az én telefonszámom van megadva az intézménynek, ők azonban csak akkor hívnak, ha valami baj van, de szerencsére még nem csörrent meg a telefonom" - kezdte a Blikknek Molnár Gusztáv húga, aki hivatalos kapcsolattartója a testvérének.

A nő elmondta, hogy az eddigi legszigorúbb intézményben kezelik az alkoholista színészt, akinek már mentális problémái is vannak a függősége miatt.

Molnár Gusztáv A fekete múmia átka című filmben Fotó: Sebestyén Gábor - Film Positive

Minimum egy évet kell ott töltenie, utána pedig még fél évig kell kontrollra járnia majd, mert segítik a visszailleszkedést is. Amikor utánanéztem ennek az intézménynek, és láttam, hogy Kiss Tibi is ott gyógyult, megnyugodtam, hogy jó helyen van a testvérem" - mondta Csilla, aki a Quimby együttes énekesére hivatkozva magyarázta, hogy hisz a kezelés eredményességében.

Molnár testvére elárulta, hogy családjának is hatalmas megkönnyebbülést jelent, hogy végre jó helyen tudhatják a színészt, hiszen nagyon aggódtak az állapota miatt.

És hiába szerettünk volna segíteni neki, nem tudtunk, ez volt a legkétségbeejtőbb, hisz imádom, szeretem a testvéremet, aki egy végtelenül jószívű, jó lelkű ember és nagyon fájt őt úgy látni, ahogyan a bevonulása előtti időszakban volt. Guszti egyébként tudta, érezte, hogy ez a mostani intézmény jobb lesz, mint az előzőek, mert sokkal szigorúbb, fegyelmezettebb módon kezelik az alkoholbetegeket. A testvéremnek két gyerekkori barátja adott ultimátumot, akik azt mondták neki, vagy meghal, vagy bevonul ide. Ők vitték be végül Gusztit Komlóra" - mondta őszintén Molnár Gusztáv testvére, aki azt is elárulta, hogy miből volt pénze a színésznek az italra, amikor nem volt munkája.

Molnár Gusztáv Instagram / Molnár Gusztáv

"Amikor rákérdeztem Gusztinál arra, hogy mégis miből iszik, azt felelte, hogy egy alkoholista ezt mindig megoldja.

Sokáig ugyanis csak a család tudta, mekkora a probléma, a barátok, ismerősök csak a régi Gusztit látták, akinek segíteni szerettek volna, de sajnos ez a visszájára sült el" - zárta gondolatait Csilla, aki eleinte még Molnár Gusztáv feleségével, Molnár-Fazekas Viviennel próbált segíteni a színésznek, de mindig kudarcba fulladt a próbálkozásuk.

Molnár Gusztáv és volt felesége, aki most a színész egyik legjobb barátjával alkot egy párt Forrás: Molnár Gusztáv