Magyarországra költözhet Gabriela Spanic

Gabriela Spanic
Vágólapra másolva!
A mellbimbóbotrányról elhíresült telenovellasztár, Gabriela Spanic nem csak Mexikóban, de hazánkban is nagyon népszerű. Már harmadik éve, hogy visszatér Budapestre, hiszen a Dancing with the Stars első évadában a döntőig jutott, azóta a zsűriben vendégszerepelt a TV2 műsorában. Spanic már korábban is nyilatkozott arról, hogy mennyire szereti Magyarországot, most úgy tűnik, komolyabb tervei is vannak nálunk a jövőre nézve.
Vágólapra másolva!

Komoly szerepet játszik Gabriela Spanic döntésében kisfia véleménye, aki szintén rajong Budapestért, csakúgy, mint édesanyja. A 14 éves fiú elkísérte Magyarországra édesanyját, amikor az a Dancing with the Stars első évadában versenyzett és nagyon megszerette a fővárost. Gabriela Spanic már akkor is fontolgatta, hogy kétlaki életet éljenek, de most úgy tűnik, hogy komolyabb lépéseket is tett az ügyben.

Gabriela Spanic a Dancing with the Stars első évadában a döntőig jutott Forrás: TV2

Ezelőtt Brazíliába mentem, és megkérdeztem tőle, hogy oda vagy Magyarországra szeretne-e velem jönni, és ő Budapestet választotta. Kétlaki életet szeretnénk élni, de itt csak nyáron lennénk, mert a hideget nem igazán kedveljük, bikiniben viszont nagyon szeretnék a Balatonba fürdeni – árulta el a Blikknek pár héttel ezelőtt Gabriela Spanic.

Spanic korábban is sokat dícsérte Budapestet, sőt kisfia is azt mondta neki két évvel ezelőtt, hogy maradjanak itt, mert szeretne Magyarországon élni. A Blikk információi szerint a színésznő komolyabb lépéseket is tett már ennek érdekében, ugyanis több ingatlant is megnézett és érdeklődött a lehetőségekről.

– mesélte egy neve elhallgatását kérő informátor, aki az ingatlanpiacon dolgozik.

Bár a TV2-nek köszönhető, hogy Gabriela Spanic többször is ellátogat Magyarországra és jó kapcsolatot is ápolnak a mexikói sztárral, még nem avatta be a csatornát a jövőbeli terveibe.

"Jó a viszony Gabyval, annyit tudunk, hogy a fia szívesen élne Európában. Bár Budapestet is nagyon szeretik, ha valóban ideköltöznének, az azért meglepne minket, nem tudunk ilyen tervről" - válaszolta a TV2 sajtóosztálya a lap érdeklődésére.

Az sem kizárt, hogy Gabriela Spanic lesz a következő Nagy Ő Fotó: Polyák Attila - Origo