Friss hírek jöttek a fekvőbeteg Korda György állapotáról

Csináljuk a fesztivált döntő 2022 április 2-án, Korda György, Balázs Klári
Vágólapra másolva!
A táncdalénekesnek a mellhártyájára is ráment a betegség, nagyon erős antibiotikumokat kapott, amiktől mostanra sokkal jobban van.
Vágólapra másolva!

"Én még mindig benne vagyok, rajtam egy-két nappal később jött ki ez a nyavalya. A hangom lassan javul, mézes teát iszom, kúrálom magam... Ahogy kívülről hallom magam, most akár bluest is énekelhetnék, olyan rekedt vagyok... A lényeg, hogy szépen javulunk, szerintem két-három napon belül én is túl leszek ezen az egészen. A hétvégén fellépéseink lesznek, Kaposváron és Budapesten, az Orczy-kertben is színpadra állunk, egyik bulit sem áll szándékunkban lemondani, mindenképpen ott leszünk – ígérte az énekesnő.

Korda György, Balázs Klári Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Szerencsére ritkán vagyunk betegek, remélem, hogy az idei évet le is tudjuk ezzel az influenzával, és nem jön már semmi, ami hátráltatna minket abban, hogy a közönségünkkel találkozzunk. Olyan hosszú volt ez a két év a Covid miatt, nagyon sok bulit kell bepótolnunk! A naptárunk tele, és alig várjuk, hogy végre felléphessünk!" – mondta az énekesnő a Borsnak.