Megrázó részletek derültek ki a Sztárban sztár leszek! énekesének haláláról

Bognár János
Sztárban Sztár leszek!
Bognár János, a Sztárban Sztár leszek! egykori versenyzője
Vágólapra másolva!
Újabb megrázó részletek derültek ki arról a gyalogosgázolásról, melynek következtében meghalt a Sztárban sztár leszek! egykori versenyzője, Bognár János.
Vágólapra másolva!

A TV2 tehetségkutatójának korábbi versenyzője, János és a baráti társasága augusztus kilencedikén indultak Olaszországba nyaralni. A csapat Palermo tengerpartjára szervezte a több napos nyaralást, az első nap azonban szörnyű tragédia történt: János a megérkezésük napján, késő este egyedül indult sétálni a városba. A barátai nem aggódtak érte, nem először fordult elő, hogy egyedül megy valahova, biztosak voltak benne, hogy tud magára vigyázni.

A Sztárban sztár leszek! korábbi versenyzője azonban nem ért haza reggelre sem, ezért a barátai megpróbálták elérni őt telefonon, de a készüléket egy olaszul beszélő hölgy vette fel... János barátai azt hitték, hogy kirabolhatták a barátjukat, és elvették a telefonját, ezért megkérték a helyi szállásadójukat, hogy beszéljen az ismeretlen nővel. Mint kiderült, János hajnalban súlyos közlekedési balesetet szenvedett - mondta a telefonba a nő, akiről kiderült, hogy a kórház intenzív osztályán dolgozó nővér.

A barátok a kórházba rohantak, ahol közölték velük a lesújtó hírt: több bordája eltört és koponyasérülést szenvedett, életveszélyben van. A férfi öt hétig feküdt kómában, végül a szervezete feladta a harcot.

A hír mindenkit lesújtott, aki ismerte őt. János egy életvidám, pozitív gondolkodású férfi volt, aki imádott mókázni és élni. Furcsa mód azonban, erre a nyaralásra vonakodva indult el.

Forrás: TV2

A Bors úgy tudja, hogy

le akarta mondani a nyaralást, de a barátainak nem tudta egyértelműen megmagyarázni, hogy miért.

Kettejüknek is azt mondta az indulás előtt, hogy van egy olyan érzése, hogy ő Palermoból nem jön haza élve. A többiek persze lelkesítették, hogy ne gondoljon butaságokat, minden rendben lesz.

A lap szerint a motor, amely elütötte az úttesten átkelő Jánost, érvényes műszaki vizsgával nem rendelkezett. A sofőr, akinek semmi baja sem lett, azonban komoly börtönbüntetésre számíthat. János földi maradványai még mindig Olaszországban vannak, a kórház csak pár hétre vállalta a test hűtését, a biztosítótársaság pedig addig nem tudja intézni a hazahozatalát, amíg nincs rendőrségi jegyzőkönyv, a hivatalos irat pedig még mindig nem készült el.