Árpa Attila megpörgetné Gabriela Spanicot

Dancing with the Stars, TV2, harmadik évad, 7. adás, elődöntő, 2022.11.19., zsűri
Gabriela Spanic
Vágólapra másolva!
A vezenuelai színésznő szívesen menne A Nagy Ő-be. 
Vágólapra másolva!

"Hogyne emlékeznék Attilára! Ő tényleg minden értelemben maga a Hun! Egyébként is minden tiszteletem és rajongásom a magyar férfiaké. Nálatok minden férfi szokatlanul jóképű, nagyon vonzó. Attila kifejezetten a zsánerem, hiszen szép magas, széles a háta, szép formás a válla és az izomzata. És meg van benne a számomra az egyik legvonzóbb tulajdonság, vagyis humoros, számomra

Táncolni is tud, ami egy újabb jó pont nálam. Szóval összegezném: Árpa Attila egy tökéletes pasi!" - mondta Gabriela Spanic. Arra a kérdésre is gondolkodás nélkül felelt, hogy szívesen lenne-e a következő Nagy Ő, ha erre lehetősége nyílna. "Természetesen nagy örömmel fogadnék egy felkérést a magyarországi Nagy Ő-be! Ki tudja, talán meg is találnám. Persze azt tudni kell, hogy magasan van a léc. "- kacsintott a világsztár.

Gabriela Spanic Fotó: Csudai Sándor - Origo

Egy műsorban felvetődött, hogy akár Spanic is bekerülhetett volna A Nagy Ő-be. "Persze meglepődtem a felvetésen, de bevallom, izgalmas volt eljátszani a gondolattal. Szerintem egyébként kicsit igazságtalan húzás lett volna, de nyilván jobban örültem volna, ha mondjuk Gaby érkezik hozzám a villába, minta Facundo Aranat küldték volna be" - viccelődött a Bors megkeresésére. "Ha lesz olyan szerencsém, hogy találkozunk Spanic kisasszonnyal a döntő utáni partin, megpörgetem a táncparketten" - ígérte.

A színésznő a legutóbbi show-ban megmutatta mellbimbóit is a kameráknak, erről a cikk alatt olvashat.