Decemberre meghalt volna az RTL Klub gyerekverő színésze, ha nem viszik elvonóra

Molnár Gusztáv
Vágólapra másolva!
Újabb megdöbbentő részletek derültek ki Molnár Gusztáv függőségéről. Válófélben lévő felesége elmesélte, hogy a színész már élet-halál közötti állapotban volt, amikor két gyerekkori barátja novemberben bevitte az elvonóra – máskülönben a decembert már nem is érte volna meg az orvosai szerint.
Vágólapra másolva!

A jelenleg elvonón lévő Molnár Gusztáv válófélben lévő felesége, Fazekas Vivien kíméletlen őszinteséggel mesélt a színész alkoholizmusáról Hajdú Péternek, pár megrázó történetet már az interjú előzetesében lehetett hallani.

Molnár Gusztáv Forrás: Molnár Gusztáv/Instagram

Azóta megjelent a teljes, egyórás beszélgetés, amelyből kiderült például, hogy az orvosai nem gondolták, hogy Molnár megéri a karácsonyt. "Guszti most Pécs mellett, Komlón van. Tavaly novemberben két gyerekkori barátja megfogta élet-halál közti állapotban, és közölték vele, hogy ezt nem csinálhatja így tovább. Addigra száztíz kilóról hetven kilóra fogyott, véreset pisilt, véreset hányt.

A két barátja megmondta neki, hogy már nincs mit veszítenie, hiszen hajléktalan, nincsenek barátai, nincs munkája, lehetősége és elveszítette a családját is. Adtak neki egy lehetőséget a gyógyulásra" – mesélte Fazekas Vivien.

Molnár Gusztáv még Fazekas Viviennel Forrás: Facebook

"November 11-e óta bent van egy olyan intézményben, ahol igen szigorúan fogják. Remélhetőleg 2023. november 11-ig ott is marad. Semmit sem tudok róla, mert nem is tudok érdeklődni, hiszen nekem már amúgy sem mondanak semmit. Ugyanakkor úgy érzem, jobb, ha én távol tartom magam ettől az egésztől, mert nagyon sokan szenvedtünk már miatta, nagyon sokáig" – tette hozzá.