Nagy visszatéréséről beszélt Oláh Ibolya

Sztárban Sztár, TV2, szórakoztató műsor, TV, tévé, 2023.01.31. Oláh Ibolya, Till Attila
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, Oláh Ibolya is visszatér a TV2 nagyszabású show-műsorában, a Sztárban sztár kilencedik évadában. Bár sokan már sejthették a mellszobor alapján, hogy visszatér, most elmondta az okait, hogy miért bólintott rá végül a felkérésére.
Vágólapra másolva!

Oláh Ibolyát a Megasztár első évadában ismerhette meg a közönség, ahol szoros versenyben végül másodikként végzett. Az énekesnő tavaly emlékezetes fináléban nyerte meg A Dal című zenei tehetségkutatót, talán az idei év is szerencsét hoz számára.

Oláh Ibolya elég visszahúzódó személyiség, ritkán nyilatkozik a sajtónak akár magánéleti, akár karrierjével kapcsolatos kérdésekben egyaránt. Most a TV2 riporterével kivételt tett és elmondta, hogy miért vállalta a szereplést a Sztárban sztár című műsorban.

Oláh Ibolya a TV2 sajtótájékoztatóján Fotó: Major Kata - Origo

Ez nekem is izgalmas lesz, és egy igazi kihívás. Másrészt egy picit újból láthat a közönség, akiket én úgy hívok, hogy a zsűri, a tévé képernyőjén" - mondta Oláh Ibolya, aki részletesebben nem szerette volna elmondani, miért döntött úgy, hogy megméretteti magát a Sztárban sztár versenyében.

Szerinte nagyon izgalmas lesz újra ilyen nagyszabású show-ban más előadók bőrébe bújni, igazi kihívást jelent számára és egyébként sem szeret unatkozni.