Átok ül Árpa Attilán

Árpa Attila Nagy Ő-ként
Vágólapra másolva!
Árpa Attila válása óta keresi a szerelmet, egyelőre nem túl sok sikerrel. Legutóbbi, hosszabb kapcsolata a nála 19 évvel fiatalabb Czakó Alexandra színésznővel volt, de a Nagy Ő című társkereső műsor előtt szakítottak. Árpa ott sem találta meg az igazit és azóta sem talált rá a szerelem. Szerinte a jóképű sármőrökön átok ül, szerte a világon.
Vágólapra másolva!

A Tények Plusz riportjában boncolgatta Árpa Attila, hogy vajon miért nincs barátnője. A hollywoodi szívtiprókhoz hasonlította sorsát, mint Brad Pitt, Leonardo DiCaprio vagy Johnny Depp, akiknek szintén tönkrementek házasságaik, majd nem találtak maguknak párt.

Árpa Attila A Nagy Ő című műsorban Forrás: TV2 Sajtószoba

Árpa szerint kapuzárási pánik is állhat egy középkorú férfi esetében, akik általában fiatalabb nőket választanak, emiatt sok esetben nem működhet a kapcsolat. A sikeres és ismert férfiaknak még nehezebb a dolguk, ugyanis nehéz kiszűrni, hogy hátsó szándékkal közelednek-e hozzájuk a fiatal hölgyek.

A döntés pedig arról szól, hogy valójában már mindent megéltem-e, amit akartam és mostantól kezdve élvezem az életemet, erre valók ezek a 19-20 éves modellek, meg a sportautók... Vagy, jön egy olyan partner, aki miatt érdemes ezt a hátralévő néhány évtizedet is hosszú távon tervezni, akár gyerekvállalással" - kezdte fejtegetni magányának okait Árpa Attila, aki szerint nincs könnyű helyzetben a párválasztáskor.