Ismert férfival látták együtt Szabó Zsófit

Szabó Zsófi
Vágólapra másolva!
Annak ellenére, hogy Szabó Zsófi nemrég elég egyértelműen kijelentette, hogy soha többé nem lesz férfi az életében, most mégis úgy tűnik, hogy randevúja volt az egyik ismert, magyar sportolóval. Szabó előszeretettel válogat a hazai élsport sztrájai közül, Shane Tusup úszóedző után, most egy focistával látták őket együtt.
Vágólapra másolva!

Egy szórakozóhelyen fotózták le Szabó Zsófit és a magyar labdarúgót Szoboszlai Dominiket, akivel a felvétel alapján úgy tűnik, hogy remekül szórakozott. A kép láttán már el is indultak a találgatások egy bulvártémákkal foglalkozó csoportban, hogy vajon mi lehet az egykori sorozatszínésznő és a sportoló között.

Na, most akkor kijelenthetjük, hogy Zsófikának a fiatal srácok jönnek be? - írta az egyik kommentelő, aki kissé szemrehányóan tette fel a kérdését.

Persze volt, aki Shane Tusupot is megemlítette, és a két férfi magasságbeli különségét jegyezte meg. Egyébként többen úgy gondolták, hogy nem flörtölnek, hiszen a focistának már van barátnője, aki egyébként nagyon hasonlít Szabó Zsófira.

A homályos képen egyébként Szabó Zsófi arca teljesen kivehető, a férfi, akivel beszélget viszont háttal áll a fotón, mégis sokan tudni vélik, hogy Szoboszlai Dominik látható az egykori sorozatszínésznővel - írja a Bors, ahol a szóbanforgó fotót is megtekintheti.

Szabó Zsófit korábban már egyik kollégájával, Miller Dáviddal is hírbe hozták Forrás: Szabó Zsófi/Instagram