Nagybetegen is gondoskodott feleségéről Cs. Németh Lajos

Cs. Németh Lajos
Cs. Németh Lajos
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, 83 évesen, hosszas betegeskedés után halt meg Cs. Németh Lajos, akit sokan csak a Jóban Rosszban sorozat Károly bácsijaként emlegetnek. A színésznek számos ismert szinkront, színdarabot és filmet köszönhet a hazai közönség. Mindamellett, hogy számtalan sikert ért el munkájában, magánéletében is sikeres volt, hiszen hatvan évig élt boldog házasságban Tóth Judit színésznővel, akiről élete végéig gondoskodott.
Vágólapra másolva!

Cs. Németh Lajos és Tóth Judit még egész fiatalon, a Színművészeti Főiskolán ismerkedtek össze, ahol végül osztálytársak lettek. A színész már a felvételin kiszemelte leendő feleségét, viszont eleinte nem közeledtek egymáshoz. A színészházaspár szinte az egész életét együtt élte le, kapcsolatukból két fiuk született és nagyon büszkék voltak a családjukra.

Sokat vártunk az unokára, nagy ajándék, hogy ő van!" - mondták egy korábbi interjú során, ahol elárulták, hogy nagyon örülnek, hogy nagyszülők lehetnek. A hosszú házasság titkáról is kérdezték őket, ami szerintük a közös célokban, a kitartásban és egymás támogatásában rejlett.

Cs. Németh Lajos rajongva szerette Tóth Juditot, akit mindig támogatott akár karrierjéről, akár magánéletéről volt szó. Bár a színész is nagybeteg volt, mégis mindvégig gondoskodott feleségéről, aki két térdműtétje és csípőproblémái miatt már nagyon nehezen mozgott egyedül - írja a Blikk.

Budapest, 2005. október 14. Bencze Ilona Ratched nővér és Cs. Németh Lajos, Dr. Spivey szerepében a Dél-budai Kulturális és Szabadidőközpontban Forrás: MTI/Czimbal Gyula