Közel húsz év után válik Kevin Costner

94th Annual Academy Awards - Vanity Fair Party - Arrivals film award celebrity Vertical
US actor Kevin Costner and his wife Christine Baumgartner attend the 2022 Vanity Fair Oscar Party following the 94th Oscars at the The Wallis Annenberg Center for the Performing Arts in Beverly Hills, California on March 27, 2022. (Photo by Patrick T. FALLON / AFP)
Vágólapra másolva!
Kevin Costner felesége, Christine Baumgartner beadta a válókeresetet, majdnem húsz évnyi házasság után válnak a színésszel.
Vágólapra másolva!

Válik Kevin Costner és a felesége, Christine Baumgartner, a keresetet a nő nyújtotta be – tudta meg a TMZ.

A lap szerint Baumgartner közös felügyeletet kért 12, 14 és 15 éves gyerekeik felett, házastársi támogatásra azonban nem tart igényt – amiről egyébként előzetes házassági szerződésük is rendelkezik.

Kevin Costner és a felesége, Christine Baumgartner a Vanity Fair 2022-es Oscar-partiján Forrás: AFP/Patrick T. Fallon

A válás pontos oka nem derült ki, a bírósági dokumentumban a feleség "kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozott. Ehhez Costner sajtósa csak annyit tett hozzá, hogy a színész nem tudott változtatni a felesége döntésén, ezért belement a válásba.

Costner és Baumgartner 2004-ben házasodtak össze, a színésznek egyébként ez a második házassága: korábbi feleségével, Cindyvel 16 évig voltak együtt, tőle szintén három gyereke született.