Váratlan bejelentés Dollytól - erre senki sem számított

Dolly Roll, Penczi Mária Ilona
Vágólapra másolva!
Dolly a 75. születésnapján bemutatta legújabb dalát, majd bejelentette, hogy másfél év múlva befejezi a 43 évvel ezelőtt indult pályafutását, vagyis végleg visszavonul a színpadtól.
Vágólapra másolva!

Dolly nevét 1980-ban ismerte meg az ország, amikor csatlakozott a Hungária zenekarhoz. Az átütő sikert mégis a három évvel később alapított Dolly Roll hozta meg számára. Az énekesnő 43 éve megkerülhetetlen karaktere a honi könnyűzenének, most mégis úgy döntött, hamarosan pontot tesz pályafutása végére.

Bulihimnusszal búcsúzik

A Bors meghívást kapott Dolly 75. születésnapjára, ahol a Dolly Plusssz formáció bemutatta legújabb dalát, a Lesz még folytatás című bulihimnuszt, amit a zenekarba visszatért Fehér Attila írt.

Az ünepelt elárulta, mekkora árat fizetett az évtizedeken átívelő sikerért.

Dolly egy életműkoncerttel búcsúzik Forrás: MTI/Zih Zsolt

– Rengeteg mindenről lemondtam. 1980 óta egyetlenegyszer volt egy 12 napos szabadságom, máskor soha. Az elmúlt évtizedekben folyamatosan talpon voltam. Ez idő alatt szép sorban elmaradtak mellőlem azok az emberek, akik barátoknak mutatták magukat, de valójában nem voltak azok. Sokszor megbeszéltük, hogy na majd a jövő héten találkozunk, de nyilvánvalóan mindig közbejött egy buli és nekem mindig az volt az első. Aki pedig ezt nem értette meg, az valójában nem volt az én barátom. Akik megmaradtak, ők tudták, hogy mit vállalnak. Mára kevés barátom van, de ők igaziak – mondta az énekesnő, majd váratlanul bejelentette visszavonulását.

- Jövő év decemberében lesz az Arénában az életműkoncertem. Azután pedig veszem a kalapom és lelécelek, vagyis abbahagyom a szakmát... – jelentette be Dolly.