Elképesztő dolgot művelt egy nő Pink londoni koncertjén - videó

2023 iHeartRadio Music Awards - Show GettyImageRank1 Performance USA California City Of Los Angeles Stage - Performance Space Photography Pink - Singer Arts Culture and Entertainment P DELE Celebrities NK The Dolby Theatre Topix Bestof A-List Celebrity iH
LOS ANGELES, CALIFORNIA - MARCH 27: (FOR EDITORIAL USE ONLY) P!NK performs onstage during the 2023 iHeartRadio Music Awards at Dolby Theatre in Los Angeles, California on March 27, 2023. Broadcasted live on FOX. Kevin Winter/Getty Images for iHeartRadio/AFP (Photo by KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A kétezres évek egyik legnagyobb sztárja, Pink egy nagyszabású koncertturnéval ünnepli a visszatérését. Az énekesnő a minap Londonban lépett fel, ahol olyan dolog történt vele, amire még nem volt példa. A 43 éves Pink olyan zavarba jött, hogy hirtelen az előadást sem tudta folytatni.
Vágólapra másolva!

Pink, azaz Alicia Moore zenei karrierje újra szárnyal, legutóbbi stúdióalbuma, a Trustfall nemrég jelent meg, mellyel hatalmas sikereket ért el. Koncertjei iránt hatalmas az érdeklődés világszerte, hiszen régóta nem lehetett látni őt a színpadon.

Bár Pink rutinos előadó, de a Londonban történtek még őt is lesokkolta, hirtelen a Just Like a Pill című dalt sem tudta folytatni, amikor a közönség soraiból egy elképesztő bizarr dolgot dobtak a lábai elé. Mint kiderült, az énekesnő egyik rajongója

emberi maradványokat, pontosabban egy emberi hamvakat tartalmazó zacskót hajított a színpadra.

Az esetről felvétel is készült, melyen láthatólag Pink megtorpan a hamvak láttán és hirtelen szavakat sem talál a történtekre. Majd zavartan visszakérdezett a zacskót felemelve:

- majd letette a zacskót a színpad szélére és tovább folytatta a koncertjét.