Új barátját mutogatja a válófélben lévő Kollányi Zsuzsi

Kollányi Zsuzsi
Vágólapra másolva!
Korábban már írtunk róla, Majka egykori énekesnője idén márciusban bejelentette, hogy hét év házasság után elválik gyerekei apjától. A házasságból három gyerekük született, egy ikerpár és még egy kisfiú.
Vágólapra másolva!

Kollányi Zsuzsi válása miatt egy ideig nagyon maga alatt volt, de a depresszív időszakon gyerekei és ismerősei pozitív szavai segítették át. Férjével mindent megtesznek azért, hogy fiaik ne érezzenek semmilyen negatív hatást a szülők válása miatt, mindkettejüknek ez a legfontosabb. Zsuzsi nem zárkózott el egy újabb kapcsolat elől, elárulta, mi fontos számára egy férfiban.

Egy férfi legyen intellektuális vagy humoros, de a legjobb, ha mindkettő megvan! És a szemében lássak valami pluszt, ez is nagyon fontos – mondta nemrég Zsuzsi, és nem kellett sokat várnia a szerelemre, megtalálta új párját Bóza Roland személyében. Az énekesnő és a sztárséf csütörtökön együtt jelentek meg egy rendezvényen.

Forrás: Kollányi Zsuzsi/Instagram

– mondta el a Blikknek egy neve elhallgatását kérő szemtanú. Bóza Roland idén februárban jelentette be, hogy válik a feleségétől, akivel egy kisfiuk született. A séf szerint a sok munka miatt ment tönkre a házassága.

Úgy érzem, az én hibám is, mert sok időmet és energiámat a melóba fektettem" – mondta Roland.