Boltból lopott a magyar származású világsztár, most milliókat keres az OnlyFans-en

Kerry Katona
Vágólapra másolva!
Kerry Katona elárulta, hogy egykor annyira szegény volt, hogy élelmiszert kellett lopnia, és jótékonyságból kitett, ingyenes ételre szorult - de ma már milliomos.
Vágólapra másolva!

A világhírű Atomic Kitten énekesnője a The Matt Haycox Show-ban mesélt az életéről, többek közt arról, hogy gyerekként a ruháit a nagymamájával egy kirakodóvásáron szerezte. Anyjával néha elment élelmiszert lopni és adományokra szorult. "Emlékszem, kilencéves voltam, és karácsony volt, épp akkor költöztünk át egy menedékházból egy másik épületbe... karácsony reggelén nem volt semmilyen díszünk, de a menedékházból jöttek az emberek, egy szemeteszsáknyi használt cuccal kopogtattak be."

Kerry Katona Angliában igen népszerű bulvárszereolő Forrás: Instagram/Kerry Katona

Kerry Katona aztán egy tévés valóságshow és a zenei karrier miatt meggazdagodott, utána pedig megint elszegényedett. "Elveszett minden. Egy kicsit visszakaptam az egzisztenciám, majd újra csődbe mentem és megint milliomos lettem. Nem ismerek senkit, akinek ez sikerült volna. Az egyetlen dolog, amit megtanultam, hogy a pénz nem tesz boldoggá, csak lehetőségeket ad" - magyarázta az egykori popsztár, aki az OnlyFansen keres pénzt az ismertségével.