Agresszív barátja teljesen tönkretette a magyar szépségkirálynőt

Jázmin Viktória a Miss Universe 2021-en
Miss Hungary, Jazmin Viktoria, appears on stage during the national costume presentation of the 70th Miss Universe beauty pageant in Israel's southern Red Sea coastal city of Eilat on December 10, 2021. (Photo by Menahem KAHANA / AFP)
Vágólapra másolva!
A 2021-es Miss Universe Hungary győztese, Jázmin Viktória még csak 22 éves, de máris sok csalódáson van túl, sőt, legutóbbi párja bántalmazó viselkedését a szakításuk óta sem tudta teljesen feldolgozni.
Vágólapra másolva!

Jázmin Viktória megdöbbentő dolgokat árult el a legutóbbi kapcsolatáról, elmondása szerint teljesen megváltoztatta őt a történtek. Az agresszivitás és megcsalás számára egyáltalán nem fér bele egy kapcsolatba, habár mindkettőről vannak személyes tapasztalatai.

Nem tudsz semmit mondani, ami megbántana, semmit... Sírni se sírok azóta, régen meg ilyen érzelmes, szerelmes voltam. Az egy elég toxikus kapcsolat volt, voltak esetek, amikor már azt mondták, 'Jázmin, neked muszáj elmenned pszichoterápiára, mert össze fogsz esni!' Megvannak a sérelmeim, tudom, mire kell vigyázni, de nem ragadtam le a múltban" - idézi a Blikk Jázmin Viktóriát, aki a toxikus kapcsolata miatt úgy érzi, hogy elvesztette egykori önmagát is.

Jázmin Viktóriát tönkretette előző kapcsolata, személyisége is megváltozott emiatt Forrás: Jázmin Viktória