Sokkoló képeken a felismerhetetlenre hízott, népszerű énekesnő - fotók

Lana Del Rey
Vágólapra másolva!
2021-ben tűnt el a nyilvánosság szeme elől Lana Del Rey, eredeti nevén Elizabeth Woolridge Grant, aki a melankólia királynőjeként vonult be a köztudatba 2011-ben. Felfelé ívelő karrierjét tíz évvel később törte meg, amikor úgy döntött, visszavonul a nyilvánosságtól. Akkor a döntését azzal indokolta, hogy túl sok időt vesz el tőle az alkotásból, hogy posztol a közösségi média felületein, így egyelőre úgy döntöttek menedzsmentjével, hogy törlik az oldalait. Most visszatért, de valósággal sokkolta rajongóit, hiszen felismerhetetlenre hízott az egykor szexi énekesnő.
Vágólapra másolva!

A napokban ünnepelte 38. születésnapját Lana Del Rey, aki azt mondta visszavonulásának idején, hogy a zenélést nem hagyja abba, mégis jóval kevesebbet mutatkozott nyilvánosan, kevesebb fellépést vállalt és eltűnt a színpadról.

- magyarázta korábban a döntését.

Del Rey azonban nemrég, négy év kihagyás után megmutatta magát a közönség előtt egy brazil fesztiválon, de sokkolta rajongóit, hiszen szinte rá sem lehet ismerni az egykor vékony és szexi énekesnőre, aki felismerhetetlenre hízott az elmúlt két évben.

Lana Del Rey mostanság. Az énekesnő az édesapjával, Rob Granttel pózol Forrás: Instagram

A nemrég visszatérő énekesnő Magyarországon is járt öt évvel ezelőtt, a 2018-as Sziget Fesztiválon is osztatlan sikert aratott. Del Rey olyan slágerekkel vált népszerűvé, mint a Blue Jeans, Video Games, Born to die vagy a Summertime Sadness.

Nemrég új albummal is jelentkezett, viszont a nyilvános szereplésektől valószínűleg azért tartózkodott eddig, mert borzalmasan meghízott.

Az okait nem árulta el, de lehetséges, hogy mentális problémájának kezelése során szedte magára a rengeteg plusz kilót.

Lana del Rey a 2018-as Sziget Fesztiválon Forrás: Rockstar Photographers
Az énekesnő egy rajongójával készült közös fotón, Brazíliai fellépését követően, 2023 májusában Forrás: Instagram

Lana Del Rey mindig is nyíltan beszélt arról, hogy bipoláris zavarral, azaz mániás depresszióval küzd.

Az énekesnő úgy gondolta, ha megosztja tapasztalatait azáltal másoknak is segíthet leküzdeni a betegséget. Korábban bevallotta, hogy állapotát jógával, tánccal, futással, úszással próbálja szinten tartani, de gyógyszereket is szednie kell. Az antidepresszánsok egy ismert mellékhatása, hogy könnyen és gyorsan el lehet tőlük hízni. Így könnyen lehet, hogy ez történt az énekesnővel is, aki rákényszerült a gyógyszeres kezelésre.

Lana Del Rey 2018-ban Forrás: Getty Images for NARAS/2018 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Az énekesnő új, sokkoló fotóiért lapozzon, a cikk folytatódik!