Újabb drámai fotók a felismerhetetlenre hízott, szörnyű állapotban lévő Bridget Fondáról

It Could Happen to You Cinema comedy reporter happy Horizontal WOMAN MAN MICROPHONE PRESS INTERVIEW WINNER LOTTERY
It Could Happen to You Year : 1994 USA Director : Andrew Bergman Bridget Fonda, Rene Rivera Photo: Myles Aronowitz. It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented. (Photo by TriStar Pictures / Photo12 via AFP)
Vágólapra másolva!
Bridget Fonda tavaly sokkolta a nyilvánosságot, amikor kiderült, hogy felismerhetetlenre hízott és teljesen elhanyagolta megjelenését. Az egykor szexi színésznő már rég visszavonult a filmezéstől, de senki sem hitte volna, hogy egyszer így látja viszont. A legújabb lesifotókon még rosszabb állapotban van, mint egy évvel ezelőtt.
Vágólapra másolva!

Bridget Fonda híres színészcsaládból származó amerikai színésznő, aki a kilencvenes években olyan filmekkel vált közismertté, mint A Keresztapa III., az Egyedülálló nő megosztaná, A bérgyilkosnő, a Sorsjegyesek, vagy a Jackie Brown. Idén töltötte be az 59. életévét, 12 éve teljesen visszavonult a filmezéstől és civil életet folytat.

Bridget Fonda a Jackie Brown című filmben alakította az egyik legcsábítóbb karaktert Forrás: UIP Dunafilm

Nagy sikert aratott az Egyedülálló nő megosztaná című, 1992-es thrillerben is Forrás: Collection ChristopheL via AFP/© Columbia Pictures Corporation/Columbia Pictures Corporation

Legutóbb 2002-ben vállalt szerepet a Hókirálynő című kétrészes tévéfilmben, azóta teljesen eltűnt a képernyőkről.

A kétszeresen Golden Globe-díjra jelölt egykori színésznő ma már teljesen visszavonultan él, 12 éve még fotó sem jelent meg róla a médiában.

Utoljára zeneszerző férjével, Danny Elfmannal jelent meg a vörösszőnyegen a Becstelen brigantyk 2009-es premierjén, ahol még egykori önmaga volt, nem tudni, később mi történhetett vele, ami az elképesztő változáshoz vezetett.

A színésznő utolsó nyilvános megjelenése a Becstelen Brigantyk című film 2009-es premierjén volt, azóta eltűnt a nyilvánosság elől Forrás: Getty Images via AFP/2009 Getty Images/Jason Merritt
Bridget Fonda régen és ma, teljesen más ember lett, rá sem lehet ismerni Forrás: Origo


Valószínűleg másképp alakult volna az élete, ha nem szenved súlyos autóbalesetet 2003-ban, ami nagyban visszavetette a karrierjét.

Fonda csodával határos módon élte túl az autóbaleset, amit a Pacific Coast Highway-en szenvedett.

A helyszínelők vélemény szerint csak azért úszta meg, mert bekapcsolta a biztonsági övét. Az egykori színésznő épp az autópályán haladt, amikor hirtelen elvesztette uralmát az autója fölött, ami végül felborult.

Súlyos balesetet szenvedett 2003-ban, ami derékba törte karrierjét Forrás: Getty Images via AFP/2006 Getty Images/Vince Bucci

A színésznő a hátán szenvedett súlyos sérülést, melyről később kiderült, hogy súlyosabb volt mint gondolták, ugyanis gerince is sérült és több hátcsontja is eltörött. Egy évvel később megszületett a fia, akkor döntött úgy, hogy visszavonul és a családjára koncentrál.

12 évig bujkált a nyilvánosság elől, valószínűleg szégyelli a drasztikusan megváltozott külsejét Forrás: Splash

További megdöbbentő fotókért lapozzon, a cikk folytatódik!