Alig jött ki a börtönből, máris szerelemes Fekete Dávid

Fekete Dávid
Vágólapra másolva!
Fekete Dávid kezd egyenesbe jönni. Augusztusban már koncertet adhatott Győrben, a minap az is kiderült, hogy ismét rátalált a szerelem. Az egykori megasztáros elárulta, hogy szívét egy 10 évvel fiatalabb hölgy, Réka rabolta el.
Vágólapra másolva!

Dávidnak a gyerekeire is gondolnia kell a párválasztás során, így fontos kikötése volt, hogy a kedvese szeresse a gyerekeket, mivel nemcsak őt, de ikerfiait is el kell fogadnia. Az egykori megasztáros új szerelme kisgyerekekkel foglalkozik, így szinte az első pillanatban megkedvelték az énekes fiai, civilként azonban meghökkenti a média érdeklődése a kapcsolatuk iránt.

Én nagyon nyitott és közvetlen személyiségű ember vagyok, akit annyira nem zavar a média sem. A párom e tekintetben viszont kicsit visszahúzódóbb és én ezt tiszteletben tartom, ezért igyekszem óvni őt és mindazt, ami kettőnk között van. Természetesen annyit azért elmondok, hogy friss kapcsolat a miénk, nagyon az elején vagyunk, de elindult valami egészen különleges. A későbbiek folyamán, ha eljön az ideje és ha úgy alakul, elképzelhető, hogy többet is megosztunk – mondta a Borsnak Dávid.