Kórházból jelentkezett Görög Zita

Görög Zita
Vágólapra másolva!
Egy hónappal ezelőtt is panaszolta Görög Zita, hogy milyen nehéz időszakot él át, és nem győzi kapkodni a fejét, mert egyfolytában történik valami, amit meg kell oldania. Szeptember végén sürgősségire került egy durva allergiás reakció következtében, közben apja is súlyosan megsérült, de akkor tudatta a követőivel, hogy mindenki rendben van. Most azonban újra a kórházból jelentkezett.
Vágólapra másolva!

A modell az Instagram-oldalán írt arról, mennyire nehéz időszak van mögötte, aminek úgy tűnik, hogy most sincs vége.

"Nem volt könnyű az elmúlt pár hetem. Az autóm többször leállt, akksi csere 3 gyerekkel egy forgalmas buszmegállóban, a start stop kikapcsolva is letiltott utána a dugók közepén.

Apukám a zuhanyzóból kilépve eltörte néhány bordáját (de jól van), és közben futottam a teendőim után. Nyilván semmivel sem végeztem időben" - írta egy hónappal ezelőtt Görög Zita, aki újabb megpróbáltatásnak néz elébe, ugyanis édesapja életmentő műtéten esett át, ő pedig folyamatosan ott van mellette a kórházban.

De édesapám egyre jobban van! Ezért pedig nagyon hálás vagyok a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika dolgozóinak, azoknak akik ápolják őt és Dr. Banga Péter érsebész és csapatának, hogy péntek éjjel egy kb. 4 órás műtéttel megmentették az életét! Kicsit összeszedem magam, és írok majd nektek arról, mit tapasztaltam a magyar egészségügyben az elmúlt 1,5 év alatt. Addig is 1 jó tanács: Jegyezd meg az esetkocsi számát, hogy ne kelljen 2,5 órán keresztül, 3 kórházban keresned azt, akikért aggódsz" - írta Görög Zita a közösségi oldalán.