Fia miatt megbüntették G.w.M anyját

G.w.M
Vágólapra másolva!
G.w.M-től nem meglepő, ha valamilyen botrányba keveri magát, már a családját is érinti az ő viselkedése. Most a rapper édesanyja, Valéria is megtapasztalta a hirtelen jött ismertség árnyoldalát, nem is tudta szó nélkül megállni a szerinte igazságtalan döntést.
Vágólapra másolva!

G.w.M anyja fiának köszönhetően lett ismert a közösségi oldalakon, elsősorban TikTok-fiókját követik többen, feltehetően a rapper és új felesége, Kulcsár Edina miatt. Valéria előszeretettel oszt meg fiáról és családjáról felvételeket, legutóbb G.w.M legújabb dalának egy részletét szerette volna népszerűsíteni, emiatt került kellemetlen helyzetbe.

Már G.w.M családjára is hatással van a rapper viselkedése Forrás: Instagram/G.w.M

A rapper anyja ugyanis büntetést kapott a TikTok-oldal üzemeltetőjétől, szerinte azért, mert sok rosszindulatú ember jelentette a bejegyzését. Valéria nem várt sokáig azzal, hogy elmondja a véleményét az esetről, idegesen vonta kérdőre az embereket, hogy miért csinálták ezt, miért jó nekik, ha másoknak ártanak.

Erre kaptam egy olyan felszólítást a TikToktól, hogy a videó nem jogosult Neked a hírcsatornára. Na, most hadd kérdezzem meg kedves TikTok: ha annyi kamuoldal kiteheti a fiam zenéit, akkor én miért nem? Ráadásul még be is korlátozták az oldalamat utána. Kaptam indokot, hogy miért, de ha a kamuoldalak kitehetik a gyerekemet, akkor én miért nem?! Na, én erre szeretnék választ kapni" - kérdezte ingerülten G.w.M anyja, akit mélyen érintett, hogy ő miért nem népszerűsítheti a fia tartalmait, ha idegenek megtehetik, hogy felhasználják azokat.

@valerya0627 Tik Tok miért?????#neked#nekedbelegyen#foryou#foryourpage#foryourpage#fypシ#fyp#legyenforyou♬ eredeti hang - Vale Magic Kitchen