Hihetetlen dolog derült ki a meztelenkedésből meggazdagodó Molnár Anikóról

Molnár Anikó
Vágólapra másolva!
Molnár Anikó nem számított ilyen nagy sikerre az OnlyFans-en. Az egykori valóságshow-szereplő arról beszélt a TV2-n, hogy maga sem gondolta volna, hogy világszinten a top 1 százalékba fog bekerülni. 
Vágólapra másolva!

Molnár Anikó azt mondta legutóbbi interjújában, töretlen a sikere az OnlyFans-en, ami őt is nagyon meglepte, azt gondolta egy-két hónap alatt lecseng a dolog.

– kezdte a TV2 Mokka című műsorában az egykori valóságshow-szereplő kedden. Hozzátette, a mai napig nincsen önbizalma, ami szerinte jó, mert helyén tudja kezelni a dolgokat és mindig jobbat és jobbat szeretne. Mint egy vállalkozást, úgy csinálja a pornómodellkedést. Két fiúval dolgozik, akik mindig kitalálnak valami újat, ami feldobja Molnár Anikó profilját.

Forrás: Instagram/Molnár Anikó

Ez egy tudatosan felépített sztori. Nyilván, ha az ember először megmutat mindent magából, akkor nem lesz érdekes. Ez olyan, mintha lenne egy férfi magazin és mindegyik hónapban én szerepelnék a címlapon. Lassú léptekkel, de mindig többet és többet kell mutatni"

– magyarázta Molnár Anikó, aki nagyon büszke arra, hogy édesanyját el tudja tartani.

"Már egy éve semmit nem kell anyunak rezsibe fizetni. Ő élheti a nyugodt kis nyugdíjas életét, a kis pénze megmarad. Nagyon boldog vagyok. Tizennyolc évesen azt fogadtam meg, ha anyu nyugdíjba megy, neki onnantól kezdve semmire ne legyen gondja. Ez egy kicsit kitolódott..., de végül is elértem ezt az álmomat."

A celebet nem zavarja, hogy mások miket mondanak róla, mint mondja, már egyre kevesebb rosszindulatú kommentet kap: "Senki erkölcsi normái szerint nem fogom az életemet megváltoztatni, és nem fogok azért változtatni, mert xy-nak nem tetszik." Ami pedig a férfiakat illeti, úgy fogalmazott, majd ha gyűrű lesz az ujján, akkor lesz arról értelme beszélni, hogy van-e valakije.