Rossz híreket kapott az orvosától Radics Gigi édesapja

Radics Gigi
Vágólapra másolva!
Radics Tamás a karrierje mélypontjáról is beszélt, ugyanis a férfi is énekes volt, míg az orvos el nem tiltotta őt a szenvedélyétől. Ezután vette észre, hogy a lánya mennyire tehetséges.
Vágólapra másolva!

"Azután vettem észre, hogy én már nem énekeltem. Énekesként dolgoztam, aztán elmentem orvoshoz, mert a hétköznapokban nagyon rekedt voltam, jobban, mint most. Éneklés közben nagyon jó voltam.

Akkor vettem észre Giginél, pár hónapra rá, hogy milyen tehetséges" – mesélte Radics Gigi apja a Palikék Világa by Manna Szóló című műsorában. Felidézte, 6 éves volt a lánya, amikor az apuka otthon zongorázott, Gigi pedig a másik szobában arra énekelt. Ám akkor még csaknem egy évig nem mert az édesapja előtt énekelni.

„Amikor hazamegyünk például a családhoz, és megkérnek, hogy énekeljek, ha van egy szülinap vagy ilyesmi, nem merek énekelni a mai napig sem" – vallotta be Radics Gigi. Nemrég a falujukban, Endrefalván lépett fel, és állítása szerint jobban izgult, mint amikor több tízezer ember előtt kell koncertet adnia.

Forrás: Radics Gigi/Instagram

Apa és a lánya arról is beszéltek, hogy otthon nem használják a „munka" szót, mivel számukra a zene hivatás.

A nézők nagyon sokan nem tudják, mennyi olyan dologgal jár ez, ami hátulütője lehet a karriernek. Rengeteget megyünk, nagyon sokat teszünk azért, hogy ott legyünk egy fellépésen, vagy olyan dalok szülessenek, amik sikeresek lehetnek. Nem feltétlenül látnak bele, csak azt látják, hogy kívülről milyen pompás az egész, de ebben sok-sok munka van" – magyarázta az énekesnő.