Nagyon rossz hírt kaptak Azahriah rajongói

Azahriah
Vágólapra másolva!
Sokan nem jutottak jegyhez, összeomlott a rendszer.
Vágólapra másolva!

A napokban sokan támadták a fiatal zenészt, Azahriah-t, amit Majka sem tudott szó nélkül hagyni. Azahriah két Puskás Aréna-koncertet is meghirdetett, ugyanis az első alkalomra még aznap elfogytak a jegyek. Nem mindenki nézi jó szemmel, hogy a fiatal énekes iránt ekkora az érdeklődés, főleg amiatt, hogy elképesztő összegek folyhatnak be neki ezekből a koncertekből - nyilván, ezt sokan irigylik.

G.w.M számára nagyon kínos lehet a helyzet,

ugyanis ő csak az Akvárium Klubba toborozza épp az érdeklődőket, ami össze sem hasonlítható a Puskás Aréna méreteivel, ahová ötvenezer ember fér be. Míg Azahriah egy nap alatt megtöltötte az arénát, addig G.w.M három nap alatt egy 1250 fős teremnek csak a negyedét. Azahriah viszont duplázni fog, két koncertje is lesz az ország legnagyobb stadionjában.

Azahriah Instagram

A Blikk szerint a budapesti jegyiroda előtt nagy sor alakult ki ma délelőtt, sokan nem bíztak abban, hogy neten jegyhez jutnak. És igazuk lett, mert túlterhelés miatt leállt a rendszer: "Kedves Azahriah rajongók! A mai jegyvásárlás során a jegyrendszer túlterhelése miatt műszaki hiba lépett fel.

az online jegyértékesítés előreláthatólag hamarosan újra indulni. Addig a jegyirodában tudtok jegyet vásárolni. Mindenkitől türelmet szeretnénk kérni!" - ez a szöveg volt olvasható az oldalon.