A Dancing with the Stars után is együtt marad Radics Gigi és partnere

DWTS,  Dancing with the Stars, TV2, tánc, sztár, celeb, táncos show-műsor, 4. évad, 5. élő show, 2023.11.11.
Radics Gigi és Baranya Dávid folytatni fogják a táncórákat
Vágólapra másolva!
Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, Radics Gigi és Baranya Dávid esett ki szombaton a TV2 Dancing with the Starsból. A táncos nagyon elégedett a teljesítményükkel, szerinte nagyon erős volt a mezőny, Radics Gigi pedig szeretné folytatni a táncórákat.
Vágólapra másolva!

"Megnyugvást érzek, még ha ez picit furcsán is hangzik. Azt gondolom, a versenynek ezen szakaszában már nem kell szomorkodni. Ott álltunk négy legjobb párosként. Nagyon jókat táncoltunk, rendkívül jól éreztük magunkat, rengeteget nevettünk, és csak ez számít" - kezdte a Ripostnak Radics Gigi.

Radics Gigiék búcsúztak a TV2 show-jától Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

"Semmiféle csalódottság nincs bennem, bár jó lett volna még eggyel, kettővel vagy akár hárommal előrébb kerülni, de megmutattuk, ami bennünk volt, és szerintem ez a lényege az egésznek.

Csupa jó gondolataim és érzéseim vannak Gigiről" - tette hozzá a partnere.

Radics Gigi és Baranya Dávid folytatni fogják a táncórákat Fotó: Polyák Attila - Origo

Az énekesnő arról is beszélt, hogy a jövőben is az élete része marad a tánc. "Én már mondtam Dávidnak, ha esetleg nyitott rá, járnék hozzá egy-két órára, már csak azért is, mert nem szeretnék elhízni, megszoktam, hogy a sok mozgás mellett ehetek mindent. Nem tudom, mennyit fogytam, mert nem mérem magam. Viszont ha belenézek a tükörbe, akkor elégedettebb vagyok magammal, mint valaha voltam, ez nagy szó" - mesélte.

Radics Gigi nagyjából 30 kilót fogyott a szülés után, elképesztően jó formában van. A napokban sokakat megdöbbentett, amikor melltartóban mutogatta magát, majd pedig a nadrágjától szabadult meg.