Kitört a káosz és a botrány: mit titkol a milliárdos Nagy Ő és barátnője?

Jákob Zoltán, Hajnal Bettina
Vágólapra másolva!
Hosszú hetek ismerkedése és egy sor randevú után sikerült párt választania Jákob Zoltánnak, aki még az utolsó pillanatban is segítséget kért a döntéshez, ugyanis nehezen tudott választani a versenyben maradt Nati és Betti közt. Végül Hajnal Bettinára esett a választása, akivel csak nemrég, a műsor adásba kerülése után kezdhettek találkozgatni, ismerkedni. Egyelőre nagy a titkolózás, de úgy tűnik, szinte még el sem kezdődött, már véget is ért a milliárdos Nagy Ő kapcsolata. 
Vágólapra másolva!

Jákob Zoltánért tizenhét nő küzdött a TV2-n, végül a milliárdos a műkörmösként dolgozó Bettit választotta. A Nagy Ő ideje alatt több randijuk volt, jártak együtt Párizsban is, és a szerelemkastélyban rendezett szépségversenyen is őt hozta ki győztesnek Jákob a zsűritársaival. Sokan ennek ellenére sem értették, miért Betti lett a befutó, a nézők egy része csalódott volt a választás miatt.

Hajnal Bettina és Jákob Zoltán egy párként fejezték be A Nagy Ő forgatását Forrás: TV2

"Úgy döntöttem, hogy a szívemet neked adom... Annyira örülök neked, csodálatos nő vagy" - mondta Jákob Zoltán a műsor végén, de később is áradozott Bettiről, aki már a beköltözés napján bemutatta neki az egész családját, beleértve a kislányát is.

"Betti maga a családcentrikusság és az összetartó család példaképe, ami az első pillanatban kiderült róla. Rengeteget beszélt a lányáról, ami végtelenül szimpatikussá tette számomra.

Ugyanakkor nagyon határozott és ez bizony egy nagyon fontos erénye" - mondta Bettiről Jákob Zoltán, akinek kételyei is adódtak, ugyanis a nőt többször kapta féltékenységen, és őt is többször számon kérte a műsor során. A milliárdos számára ez azért aggályos, mert rengeteg nővel találkozik a munkája során, ezért fontos számára, hogy párja teljes mértékben megbízzon benne.

Sokáig egyáltalán nem találkozhattak

A műsort nyáron forgatták, de csak októbertől került adásba, így a párnak titkolózni kellett, emiatt aztán hosszú hetekig, hónapokig nem is találkoztak. Az utolsó adás után a Mokkában beszéltek először a kapcsolatukról. "Amikor véget ért a műsor, Bettit rögtön el is vitték a szülei.

Engem egyébként is mindig figyelnek az emberek, a social media meg egyebek miatt, úgyhogy igazán most tudunk elkezdeni kibontakozni" - mesélte néhány hete Jákob Zoltán, majd hozzátette, hogy egy közös vacsorával kezdik az ismerkedést.

@hjnlbttn Első randink ❤️hajamért külön köszönet a fodrásznak @Vivien Rácz keressétek bizalommal#randi#kollazs#koszonom#keszulodes#nekedbe#nekedbelegyen#fy#foryou#fory#foryoupage#foryoupageofficiall @Jákob Zoli #fourseasonshotel♬ Love Me Like You Do(Remix) - 南辰Music

Kamerák nélkül folytatták az ismerkedést

A randiról be is számoltak a kíváncsi érdeklődőknek. A milliárdos egy drága luxusétterembe vitte választottját vacsorázni. A nő részletesen dokumentálta az estét, az előkészületeket, majd azt is, hogy mit vacsoráztak. A videó alapján úgy tűnt, hogy jól érzik magukat egymás társaságában, a műkörmösként dolgozó Betti a felvétel végén még egy puszit is nyomott új párja arcára.

Nem sokkal később megjelent egy összebújós, közös kép a választott nő közösségi oldalán, a milliárdos a munkahelyén látogatta meg.

Néhány hete még összebújós képet tettek közzé Forrás: Hajnal Bettina/Instagram

"Munka közben" - csak ennyit írt a képhez a körmös, akit folyamatosan az új kapcsolatól faggatnak a bejegyzései mellett.

Hol tartanak most, és miket meséltek a szakításról? Kiderül a cikk folytatásában, lapozzon!