Dudás Miki még mindig küzdene a házasságáért

Dudás Miklós és Szigligeti Ivett
Vágólapra másolva!
Hosszas tagadás után végül elismerte Dudás Miki és felesége, Szigligeti Ivett, hogy megromlott a házasságuk, és valószínűleg elválnak egymástól. A házaspár szeptemberben jelentette be hivatalosan is a döntését, de nagyon régóta lehetett hallani arról, hogy nincsenek együtt. Úgy tűnik, a sportoló nem adja fel, és harcolni szeretne a kapcsolatért.
Vágólapra másolva!

Kilenc év után döntött úgy Dudás Miki világbajnok kajakozó és felesége, Szigligeti Ivett, hogy elválnak annak ellenére is, hogy két gyerekük született, és első saját otthonukba alig egy hónapja költöztek be. Azóta Szigligeti Ivett ezt a közös otthont elhagyta, és szüleihez költözött a gyerekekkel.

A váláshoz valószínűleg megcsalás vezetett, hiszen a házaspár korábban elárulta, már történt félrelépés a házasságuk során. Szigligeti akkor továbblépett, de sosem tudta megbocsátani férjének a hűtlenségét. A Blikk szerint korábban is többször szétmentek és rövidebb ideig külön éltek, de ezúttal egyelőre nem haladnak a békülés felé.

Nem akar belenyugodni abba, hogy Ivettel végleg külön éljenek. Nagyon szereti őt és a gyerekeit is, értük bármire képes lenne.

Narával és Mironnal most is sok időt tölt, sokszor vannak nála a gyerekek, de azért ez nem ugyanaz, mint mikor együtt éltek. Nem érzi jól magát egyedül abban a lakásban, ahol nemrég még a családjával együtt költözött be. Megfogadta, soha nem fogja feladni azt, hogy kibéküljenek Ivettel, mással nem tudná elképzelni az életét. Sajnos nem volt mindig jófiú, de szeretné a hibáit rendbe hozni és megváltozni" - mesélte a kajakos egyik barátja.

Dudás Miklós és Szigligeti Ivett Forrás: Szigligeti Ivett /Instagram

"Ivett elég határozottnak tűnik az elhatározását illetően. Ő is szereti Mikit, de jelenleg úgy érzi, már nincs közös jövőjük. Most a karrierjére koncentrál, a saját körmös szalonjával foglalkozik, illetve a gyerekek töltik ki az idejét. A szülei mindenben segítik és támogatják őt, de Mikire is számíthat a kicsik körül. Igyekszik vele a történtek ellenére jó kapcsolatot ápolni, és egyetértésben nevelni Narát és Miront" - tette hozzá.