Majdnem megfulladt a TV2 sztárja - videó

Tuvic Aleksandra, Párharc
Vágólapra másolva!
Folytatódik a Párharc a TV2-n: az egyik szereplő már nem jutott levegőhöz, de még folytatni akarta a játékot, miközben barátnője rettentően aggódott érte.
Vágólapra másolva!

November 6-án visszatért a TV2 Párharc című napi realityje: a párosok között van Tuvic Aleksandra és Gelencsér Kornél is. A Kőgazdag fiatalok szexbombája arról beszélt a legutóbbi interjújában, hogyan ismerkedtek meg párjával. A sztori szerint egy éve, a születésnapján nagyon berúgott és ráírt Kornélra, hogy találkozzanak, a férfi pedig belement a dologba és azóta szinte elválaszthatatlanok egymástól.

Egy páros már kiesett: az Ázsia Expresszben is látott pár, Halastyák Fanni és Szlépka Armand számára ért véget a műsor, miután alulmaradtak egy párbajban - épp Tuvic Aleksandrával és Gelencsér Kornéllal szemben. A forgatás óta a kiesők egyébként szakítottak is, de itt még együtt küzdöttek.

Tuvic Aleksandra így nézte szerelme vergődését tv2

Viszont a kőkemény reality nem áll meg. Ismét kemény feladat vár a Párharc versenyzőire, ugyanis most fejjel a vízben kell bizonyítaniuk: Gelencsér Kornél pedig alig kapott levegőt. Alább a jelenet videón: