Rémisztő dolog derült ki Krausz Gáborról

DWTS,  Dancing with the Stars, TV2, tánc, sztár, celeb, táncos show-műsor, 4. évad, 5. élő show, 2023.11.11.
Krausz Gábor és Mikes Anna
Vágólapra másolva!
Krausz Gábor és Mikes Anna a Dancing with the Stars legutóbbi adásában is remekül szerepeltek, annak ellenére, hogy kiderült, a sztárséf lázasan lépett színpadra.
Vágólapra másolva!

Krausz Gábor és Mikes Anna nem árulták el a műsorban, hogy a sztárséf betegen készült fel a két produkciójukra, és nem gyógyult meg az adás előtt.

Én lázasan, betegen vagyok épp. Így nehezebb volt, de próbáltam fókuszálni, a héten pedig Anna öntötte belém a gyógyszereket, a lázcsillapítót, meg a lelket is persze. Ez most nem volt 120 százalék, de mondjuk 99" – mondta a Borsnak Krausz Gábor, aki saját bevallása szerint tipikus férfi, ha betegségről van szó.

De a legtöbb férfi ilyen, és a legtöbb nő ezt jól kezeli" – magyarázta a sztárséf.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Szombaton a táncosoknak egy párbajra is vállalkozniuk kellett. Krausz Gábor és Mikes Anna a Király Linda és Suti Andris párossal versenyeztek. Ebben a produkcióban a páros egy színes ruhát viselt.

Mindenképp a fekete szerelés áll hozzám közelebb, volt egy kis fekete szemsmink, kaptam egy menő lógós fülbevalót, még a hajamat is a produkció kedvéért nyírtuk fel így. Ezt most nagyon éltem."

Fotó: Polyák Attila - Origo