Ismét többéves börtönbüntetésével dicsekszik az RTL Klub alkalmazottja

börtön, illusztráció
Több nagy börtönt építetének amerikai államokban (illusztráció)
Vágólapra másolva!
A magát Joe-nak hívató Varga Miklós nem először szerepel az újságban azzal, hogy megjárta a börtönt, ugyanis zsarolásért négy évet ült Baracskán. Most a Blikk azzal henceg, hogy már 13 évesen kidobóként dolgozott az éjszakában, az apropót pedig az adja, hogy "megtalálta a boldogságot" a fiatal párja oldalán, akit még akkor jegyzett el, amikor még el sem vált a feleségétől.
Vágólapra másolva!

Az RTL Klub dolgozója már tizenhárom évesen az éjszakában dolgozott, és végül, ahogy fogalmaz, "vele is elszaladt a ló" - írta a lap.

"Portáztam, így belekerültem egy olyan alvilági körbe, ahol elindultam a rossz úton. Olyan voltam, mint egy katona, nekem nem volt szavam,

- magyarázta Varga.

illusztráció Forrás: Unplash

"Volt két család, akik kölcsönkértek és éveken keresztül ment ez a pénz ide-odaadás, aztán kiderült, hogy a pénzt, amit tőlem kölcsönkértek, arra használták, hogy a többi lyukat próbálták betömködni. Ez két-három évig működött, fizették rendesen a kamatokat, de aztán kiderült, hogy mikhez nyúlnak éjszakánként, illetve, hogy kaszinóznak, és már nem tudtak annyi pénzt szerezni, amennyi kellett volna." - magyarázza kissé zavarosan.

Varga állítja, jogi úton és a rendőrségen keresztül is próbálta visszaszerezni a pénzét, ám végül ő került börtönbe négy évre - azt nem részletezi, hogy mi okozta ezt a fordulatot. Ami érdekes, hogy az RTL Klub alkalmazottja nem először szerepel börtönéveivel, korábban is szívesen nyilatkozott erről az időszakról.