Hatalmas változás, elköltözik a TV2 sztárja

Sztárban sztár leszek!, Sztárban sztár leszek, 11. adás, döntő, TV2, 2023.12.10.
A Sztárban sztár leszek! negyedik évadának győztese Karapancsev Kristóf lett. Majka versenyzője nagyon szoros versenyben győzött. Pápai Joci versenyzője, Széchenyi Lili végzett a második helyen
Vágólapra másolva!
Karapancsev Kristóf nyerte a Sztárban sztár leszek! negyedik évadát, erről már korábban beszámoltunk. A fiatal énekes ezek után úgy döntött, hogy Mezőtúrról Budapestre költözik. Hatalmas tervei vannak, amihez fontos, hogy a fővárosban éljen.
Vágólapra másolva!

Karapancsev Kristóf lett az idei Sztárban sztár leszek! első helyezettje, a fiatalember nemcsak az ország legsokoldalúbb előadója címével gazdagodott, hanem 20 millió forint készpénzzel, továbbá egy 10 millió forint értékű autóval is.

Azt már korábban megírtuk, első útja Mezőtúrra vezet, ott él a családja, és ott élt eddig ő is.

A döntő utáni napokat Mezőtúron töltöttem, beugrottam a régi munkahelyemre is, ami egy autóipari cég. Még ügyintézőként tevékenykedtem itt" – kezdte a Borsnak Kristóf, hozzátette, sok barátja él a fővárosban. Barátnőjével szakított, a Sztárban Sztár leszek! alatt hozta meg azt a döntést, hogy két év után lezárja a párkapcsolatát és kizárólag a karrierjére koncentrál.

– mondta nevetve az újságíró kérdésére.

Fotó: Ladóczki Balázs - Origo