Durván szidják Meggyes Dávidot az új barátnője miatt

Stana Alexandra, Meggyes Dávid
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, két év után szakított Meggyes Dávid és Stana Alexandra, sokan eddig úgy vélték, Marics Peti miatt. Most úgy tűnik, hogy talán Meggyes Dávidnak alakult közben egy másik kapcsolata, ugyanis félreérthetetlen helyzetben fotózták le egy rejtélyes szőke nővel. A férfi előző szakítása is nagyon hasonló volt, ezért sem kímélik a kommentelők, durván szidják a viselkedése miatt.
Vágólapra másolva!

Meggyes Dávid tavaly év elején jelentette be válását Horváth Grétával, miközben kiderült, hogy egy harmadik személy, Stana Alexandra miatt hagyja el feleségét. A válás nem volt szép, Horváth még volt férje ruháit is elégette, azóta viszont ő is megtalálta a boldogságot más férfi oldalán, a múltról ritkán beszél.

Eddig úgy tűnt, hogy Stana és Meggyes jól megvannak, dúl köztük a szerelem, majdnem megnyerték a Párharc legutóbbi évadát is, melyben a férfi még a gyerekvállalást is szóba hozta a táncosnőnek, amikor az a születésnapján köszöntötte. Azóta megromlott a kapcsolatuk, nemrég szét is költöztek, Stana még a lakását is árulja, amiben együtt éltek.

Stana Alexandra és Meggyes Dávid nemrég együtt szerepeltek a Párharcban, a döntőbe jutottak tv2

A Dancing with the Stars közben sokan gyanították, hogy a táncosnő és Marics Peti között is több van, mint barátság, de arra szinte senki sem számított, hogy kiderül, Meggyes Dávidnak új barátnője van. Bár Stana és Meggyes nem szólaltak meg a szakításról, közös ismerőseik szerint a férfi szeretné visszakapni a táncosnőt.

Úgy tűnik, hogy ez mégsem igaz, ugyanis a hétvégén valaki készített egy fotót a férfiról, ahogy egy szőke sportolónővel bújik össze félreérthetetlen helyzetben úgy, hogy pár nappal korábban még Stana Alexandra fotója alá kommentelt a szerelmét kifejező szív hangulatjeleket.

Sokan úgy gondolják, hogy Marics Peti és Stana Alexandra is közelebb kerültek egymáshoz a Dancing with the Stars során Fotó: Csudai Sándor - Origo

A Meggyes Dávidról és a szőke nőről készült fotó azóta is megállíthatatlanul terjed egy bulvár témákkal foglalkozó csoportban, ahol nagyon kemény kritikákat fogalmaznak meg róla.

Még ki se lépett a kapcsolatból, de már benne van a következőben, és persze hatalmas a (látszat)boldogság" - írta dühösen valaki, aki nagyon elítéli a férfi viselkedését.

- írta valaki meglepetten.

"Ez komoly? Mennyi idő telt el a szakítás óta? 48 óra? - fogalmazott valaki arra utalva, hogy nagyon friss még a szakításuk.

Szerintem Gréta és Szandi is össze teheti a két kezét, hogy megszabadultak ettől a két lábon járó red flagtől" - állapította meg egy kommentelő, aki arra világított rá, hogy teljesen mást mondott és mutatott Meggyes Dávid, mint ahogyan valójában viselkedik.

Meggyes Dávid máris új nő oldalán találta meg a boldogságot, de pár napja még üzengetett a volt párjának Forrás: Meggyes Dávid/Instagram