Miló Viki kétségbeesett karácsonyi kívánsága

Miló Viki
Vágólapra másolva!
Miló Viki érdekes dolgot kívánt karácsonyra, az Inspiráló Nők Estje díjkiosztó gálán bátran osztotta meg a Riposttal, hogy mi most a legnagyobb vágya.
Vágólapra másolva!

Viki 45 éves múlt, és már többször is nyilatkozott róla, hogy szingli, sőt szinte kimondani se meri, hogy a közeljövőben párkapcsolatba kezdene - írta a lap. A világbajnok bokszoló ugyanis súlyos kötődési problémákkal küzd, ami gyermekkorára vezethető vissza.

- mondta Viki a Ripostnak. Persze ez nem jelenti, hogy nem ismerkedik, korábban még a társkeresők világában is körbe nézett, de nem volt hosszú életű a dolog és törölte is magát az oldalról - írta a lap.

Bebe a vésztartalék?

Lehet mégis megkérik Viki kezét karácsonykor? Régi jó barátja, Bebe úgy néz ki még nyitott is lenne a dologra. Nem avatkozom bele Viki döntéseibe, ő egy felnőtt nő. Bár, ha idiótákkal kerül össze, akkor szoktam szólni, és sajnos manapság elég nehéz normális embert kifogni - mondta a lapnak az énekes, aki szintén a díjátadó vendége volt. Bebe a következő mondatával le is csapta a magas labdát Viki párkeresési válságát illetően:

- mondta a Ripostnak.