Azonnali életmentő műtétje volt a sorozatsztárnak

1-1 fotó hírességekről, összeállítás, Ray Romano
PARK CITY, UTAH - FEBRUARY 01: Ray Romano attends the Netflix Film "Paddleton"- Sundance Film Festival Premiere on February 01, 2019 in Park City, Utah. Alberto E. Rodriguez/Getty Images for Netflix/AFP (Photo by Alberto E. Rodriguez / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Az infarktus elvitte volna Ray Romanót, 90 százalékos elzáródás volt az egyik artériájában. 
Vágólapra másolva!

Ray Romano elárulta, hogy nemrégiben szívműtéten esett át, ahol sztentet ültettek be, miután az orvosok 90 százalékos elzáródást fedeztek fel az egyik fő artériájában. "Szerencsém volt, hogy még azelőtt megtalálták a problémát, mielőtt szívrohamot kaptam volna" - mondta a Mindenki szereti Raymondot sztárja a "WTF with Marc Maron" podcast legújabb epizódjában.

Ray Romano Forrás: Getty Images via AFP/Alberto E. Rodriguez

A 65 éves Romano elárulta, hogy 20 éven át küzdött a magas koleszterinszinttel, de orvosa ajánlása ellenére sosem szedett gyógyszert. Mint mesélte, minden vizit után kicsit változtatott a táplálkozásán, de valójában mindig visszatért a régi rutinhoz. "Most már szedem a gyógyszereket" - osztotta meg, hozzátéve, hogy ha vissza tudna menni 20 évet, akkor bevenné a tablettákat, így megúszta volna a kórházi kezelést, az életmentő műtétet.