Itt vannak a részletek Tóth Andi és Marics Peti szakításáról

Sztárban Sztár 9. évadának harmadik élő adása, 9. évad, 3. élő adás, TV2, szórakoztató műsor, TV, tévé, 2023.03.05.
Tóth Andi, Marics Peti
Vágólapra másolva!
Egy informátor szerint túl sok volt az ellenőrzés, a féltékenység, a kontroll.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, szakított a Sztárban sztár két zsűritagja, Tóth Andi és Marics Peti. Nem nyilatkoznak az okokról, de egy ismerős szerint utóbbi kivirult, amióta újra szabad. "Peti nagyon komolyan veszi, ha kapcsolatban él. Olyankor igyekszik mindenben kedvezni a párjának, ez történt most is... Amint összejöttek Andival, a munkán kívül nem igen járt sehová külön.

ha ideje engedte. Az teljesen természetes, hogy ha valaki szerelmes, sokkal kevesebb ideje jut a barátaira, de ő szinte karanténba került Andi mellett, főként miután összeköltöztek. Ezt pedig egy idő után nem tudta elviselni" - magyarázta egy bennfentes.

Tóth Andi, Marics Peti Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Nem szomorkodott sokáig. Szerintem ő is belátta, hogy jobb neki így. Megszűntek az életében a folyamatos ellenőrizgetések, üzenetek, telefonhívások. Visszakapta a szabadságát, mi pedig a régi Petit, akit már nagyon hiányoltunk. Felszabadultabb lett, élvezi, hogy ismét a maga ura és senkinek nem tartozik elszámolással arról, hol és kivel mit csinál éppen" – mondta a Blikknek a zenész egy ismerőse.