Újabb jel, ami arra utal: Szabó Zsófi és Miller Dávid titokban összejöttek - kép

Szabó Zsófi
Vágólapra másolva!
Egy igencsak sokatmondó fotó került nyilvánosságra, ami alapján Szabó Zsófi és Miller Dávid mondhatni elég jóban vannak.
Vágólapra másolva!

Nemrég írtunk róla, Szabó Zsófi élő adásban próbált viccelődni műsorvezetőtársával. A nézők nem igazán díjazták a húzását.

– mondta Shane Tusup egykori menyasszonya, amin Miller Dávid egyáltalán nem sértődött meg. Most egy olyan fotó került elő kettőjükről, amin Miller Dávid elképzelhető, hogy megfogja a műsorvezető fenekét – szúrta ki a Ripost.

Forrás: Instagram

Mindkettő földjegynek számít, ami már alapvetően magában foglalja a harmóniát és a stabilitást. Gyakorlatiasak, megbízhatóak, racionálisak, két lábbal állnak a földön, családcentrikusak és fontos számukra a személyes tér és a karrier is. Tehát már ebben is nagy a hasonlóság köztük, arról nem is beszélve, hogy a romantikus kapcsolatok terén is kifejezetten összeillik ez a két jegy. A születésük napján látható bolygóállások szerint módfelett jó párost alkotnának, és a holdjaik is jól kapcsolódnak egymáshoz - mondta Baki Réka asztrológus.