Zalatnay Sarolta megszólalt, miután részegen vezetett és elkapták a rendőrök

20200918_Raktarkoncert_Zalatnay_Sarolta_MG_RP_44_MG_RP.jpg _Ripost aRaktárkoncertZalatnaySarolta Markovics Gabor 20200918 Budapest

Raktárkoncert
Zalatnay Sarolta énekes

Fotó: Markovics Gábor MG
Ripost
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, az énekesnőt 2022 februárjában kapták el a rendőrök, a szonda kimutatta, hogy alkoholt ivott és úgy ült be a volán mögé. Most elmesélte a részleteket.
Vágólapra másolva!

Tavaly február kilencedikén Budapesten megállították Zalatnay autóját, majd a szonda kimutatta, hogy alkoholt ivott. Elvették a sztár jogosítványát, és ittas állapotban elkövetett járművezetés vétségének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak ellene. Hét teljes hónapig tartott, mire Zalatnay Sarolta visszakaphatta a vezetői engedélyét.

Forrás: Markovics Gábor/Ripost

"Nos, ha anno nem is írtam ki a közösségi oldalaimra, most beismerem, hogy valóban történt egy ilyen eset, aminek következményeként hét hónapra be is vonták a jogosítványomat. Mi több, képzésen is részt kellett vennem, és vizsgáznom is kellett ahhoz, hogy visszakapjam a vezetői engedélyemet. Azt azért leszögezném, hogy nem csatak részegen ültem volán mögé aznap, de még csak kapatos sem voltam. Ugyanakkor tény, hogy volt némi, alig kimutatható mennyiségű alkohol a véremben.

Sajnos aznap még semmit nem ettem, így eshetett meg, hogy induláskor még dolgozott az a buta kis desszert.

Annak rendje és módja szerint előkerült a szonda, és bár reménykedtem benne, hogy kellő idő telt el, nem így lett" - mondta a hot!-nak.

Úgy gondolja, ha nem vallja be az alkoholfogyasztást, akár me is úszhatta volna a dolgot.

"Nagyon kedves is volt, de mindig az egyenes út a legrövidebb, így meg sem próbáltam kidumálni magam. Hogy ez a jogsimba került? Hát, ez így van!

Aztán persze jött a tanulás és a vizsga – magyarázta.

."Tavaly október 6-án kaptam vissza a jogosítványomat. Sokkal magabiztosabban vezetek, mert tényleg friss a tudásom. 1966-ban szereztem meg a jogsimat, és azóta igencsak sokat változtak a szabályok. Most legalább stabilak az ismereteim, szóval van némi öröm az ürömben. Jó lecke is volt ez a kis intermezzo.

Most már azt is tudom, hogy vezetés előtt még néhány szem konyakmeggy sem fér bele, bár a konyakmeggyről nehezebben szokom le, mint a vezetésről! Ötvenhat évig nem volt ilyen problémám, és az tuti, hogy ez volt az első és utolsó kihágásom!" - tette hozzá.