Vágólapra másolva!
A Sztárban sztár leszek! egy korábbi szériájának énekese, Szaszák Zsolt brutális autóbalesetet szenvedett, és arca szinte teljesen összeroncsolódott, már több alkalommal is megűtötték, most újabb beavatkozás vár rá.
Vágólapra másolva!

Szaszák Zsolt, a Sztárban sztár leszek! egykori énekese tavaly októberben szenvedett súlyos autóbalesetet, melynek következtében eltörött az arc- és a homlokcsontja, valamit az orrcsontja is. Szaszák sérülései nagyon súlyosak voltak, orvosai szerint szerencsés, hogy egyáltalán túlélte az ütközést.

A 23 éves énekes most a Mokkában mesélt arról, hogy újabb műtét vár rá az orra miatt. A beavatkozástól nem fél, de már nagyon szeretné maga mögött hagyni a történteket és túlleni az operáción.

"Július 19-én lesz a nagy nap, és mivel a baleset dátuma az egy új születésnap, ez valami új névnap, ha el kell helyezni egy új periódusos rendszerben.

- mondta a TV2 stúdiójában a Sztárban sztár leszek! felfedezettje, aki a tehetségkutató óta a színházi karrierjét építi.

Istenes László kérdésére azt is elárulta, hogy pontosan miért szükséges ez a műtét és mit fognak vele csinálni az orvosok a beavatkozás során.

Ami nagyon szép lesz, hogy nem úgy lesz, mint egy orrműtétnél, általában ugye kisebbíteni szoktak orrot, én nyilván nagyobbíttatom, de nyilván ez sem probléma... nem úgy lesz, hogy elmondják, hogy ez így fog kinézni, hanem lesz ott nekem 5-6 fotó és választhatok, hogy nekem az a hármas nagyon tetszik, és akkor azt rám applikálják" - magyarázta Szaszák Zsolt, aki nagyon szeretné, ha végre úgy nézhetne ki, mint a baleset előtt.