Csak ritkán találkoznak Berki Krisztián lányai

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Mióta Berki Mazsi elköltözött új párjával Budapestről, ritkábban találkozik lánya féltestvérével, de most együtt nyaraltak - idézi a hot! magazint a Bors.
Vágólapra másolva!

"Sokszor küzdök, bepánikolok attól, hogy úgy alakult az életünk, hogy egyedüli szülő vagyok Emma életében, hogy én vagyok az, akinek el kell majd indítania az úton, tőlem függ az értékrendje, a jövője. Ugyanakkor megnyugtat, hogy van egy pótapukája a kislányomnak" - mesélte Mazsi.

Ha születésnapi ajándékról van szó, Mazsi azt mondja, jobban szeret adni, és valójában a legnagyobb ajándék számára nem más, mint az a feltétel nélküli szeretet, amit Emmától kap és az a minőségi idő, amit a szeretteivel tölthet.

Amikor érzi, hogy feszültebb vagyok, odajön, két kézzel megfogja az arcom, és azt mondja: „Anya!" Leírhatatlan érzés!" - mondta.

Jól érezzük magunkat a Balatonon, mindent nagyon élvez, ami a vízzel kapcsolatos, főleg pancsizni imád, de kezet és fogat mosni is szeret. Tervezünk még egy horvátországi nyaralást; oda én is gyakran jártam gyerekoromban, most a lányom életében is megismétlődnek ezek a helyek és élmények – mesélte boldogan.

Mazsi amikor csak teheti, összeköti a kellemest a hasznossal, így a mostani nyaralás alatt bevállalt egy vízparti divatfotózást is.

"Divattervező barátnőmmel, Király Beátával szerveztünk egy fotózást a kikötőben, ebbe még a kislányomat is belevontam, nagyon élveztük mindketten. A jó dolgokra fókuszálok, most épp egy csajos hétvégét töltöttünk a Balatonon. A kislányom féltestvére, Natika is velünk volt, idén nyáron már másodjára nyaraltunk együtt.

Sok hasonlóságot vélek felfedezni köztük, úgy külsőleg, mint belsőleg. Mindkettő egy angyal, az egyre szőkülő fürtjeikkel együtt" – mosolygott.