Titokzatos nő oldalán látták a magyar mulatós zenészt

MC Hawer
Vágólapra másolva!
Koczka Géza, azaz MC Hawer egy ideje egyedülállóként éli az életét. Előtte komoly kapcsolata volt, barátnőjét el is jegyezte, vele tavaly májusban döntöttek a szakítás mellett. Most egy rejtélyes nő társaságában látták többször is felbukkanni a mulatós sztárt, ezért azt gondolták, hogy újra szerelmes lehet.
Vágólapra másolva!

MC Hawer reagált a pletykákra, miszerint új párja van. Bár nagyon szeretné, ha ismét rátalálna a szerelem, de most nem erről van szó.

Amikor még Amerikába is jártunk turnézgatni, akkor ismerkedtünk meg, olyankor mindig nála szálltunk meg. Ágika egyébként velem egy idős, de semmi nincs közöttünk. Most itthon van, és igyekszünk rengeteg közös programot kitalálni, hogy minél több időt tudjunk együtt tölteni. Nemrég színházban jártunk, ahova harmadikként a húgom is csatlakozott. Egy hónapig lesz Magyarországon, utána hazamegy és folytatja az eddigi életét" - magyarázta MC Hawer, aki örül, hogy barátja hazalátogatott, ezért is megy vele mindenhová, ahová csak teheti.

A zenész hozzátette, hogy régen ő sem gondolta, hogy lehet nő és férfi között barátság, de aztán találkozott az amerikában élő nővel, aki bebizonyította, hogy igenis létezik.

Helyes, ritka jó ember, de ő Floridába tartozik, én pedig ide, és soha nem lépjük és léptük át a barátság határát. Ha Magyarországra jön, mindig segítek neki, amiben csak tudok, bár nem egyedül vagyok, mert vannak más barátai is" - zárta gondolatait a Bors érdeklődésére MC Hawer, aki hozzátette, hogy sosem lépték át a barátság határait.