Vágólapra másolva!
Liptai Claudia időről-időre új szerepekben próbálja ki magát. A színésznő sikeres műsorvezető volt hosszú ideig. Cukrászként is megtalálta önmagát, hamarosan pedig újból a mikrofon mögé ül.
Vágólapra másolva!

Új műsora lett Liptai Claudiának. A színésznő a Story magazinnak beszélt az új kihívásról.

Forrás: Sláger FM

Most már muszáj úgy gondolkodnom, hogy önmagamért tegyek dolgokat" – mondta a színésznő. Claudia a Nő a tét című műsor házigazdája lesz. A televízióst férje, Pataki Ádám támogatja mindenben.

"Kicsit félve kezdtem bele, mert az önbizalmamat rendszerint az egyik percről a másikra veszítem el.

Azt mondta, hogy végre olyat csinálhatok, ami teljesen az enyém, amiben fürdőzhetek, és hogy fantasztikus lesz a végeredmény" – mondta Liptai Claudia, aki azt is bevallotta, régebben volt, hogy csak napi 4-5 órát aludt, ezt viszont befejezte a családja miatt, viszont továbbra is munkamániás.

Forrás: Liptai Claudia/Instagram

Fogytam majdnem tíz kilót, azt éreztem, hogy van miért, van célom, találtam örömöt. Májustól jön az önálló estem, az egy saját befektetés, minden része az enyém.

Az a pont az i-re... Előfordult, hogy annyi volt a dolgom, hogy nem volt időm enni, ettől elkezdtem fogyni, most pedig már tudatosan figyelek is erre! Sokkal több energiám van így, hiszen a fogyás nemcsak a kilókról, az energiáról is szól. Ez egy minőségi változás az életemben, sokkal egészségesebben étkezem" – mondta a lapnak, és azt is elárulta, a fogyás szerinte az odafigyelésről szól.