Folytatódott a p*csázós botrány az Ázsia Expresszben

Ázsia Expressz, negyedik évad, 2023, Kecskés Enikő, Kafiya Rea Milla
Kecskés Enikő és Kafiya Rea Milla modellek az Ázsia Expressz legújabb évadában
Vágólapra másolva!
Sipos F. Tamás szerint nem konkrétan Kecskés Enikőre, hanem a nőtípusra célzott.
Vágólapra másolva!

"Az Enci, a tipikus kitartott p*csa típusú nő?" - kérdezte adásban az Ázsia Expressz egyik szereplője, Sipos F. Tamás a műsor egy pontján, máskor pedig ezt mondta: "Az Encit agyon csapjuk egy péklapáttal!" Az egész szituációról, Kecskés Enikő válaszáról - ahol sunyinak nevezte a zenészt - itt olvashat hosszabban.

Kecskés Enikő és Kafiya Rea Milla modellek az Ázsia Expressz legújabb évadában Forrás: TV2 Sajtószoba

Október 18-án Sipos F. Tamás és fia, Dani volt a Mokka vendége. Utóbbi a TV2 reggeli műsorában elmondta, hogy Kecskés Enikő még a forgatások előtt, az út során arról beszélt, hogy elvárja, hogy egy férfi fizessen, ha mennek valahova. Később Dani erről beszélgetett apjával: "ők teljesen elfordultak tőlünk, Enikő hajthatatlan lett" - magyarázta.

Sipos F. Tamás és Sipos Dani az Ázsia Expresszben tv2

"Én a nőtípusról beszéltem... felrepült egy labda, megállapítottuk, hogy vannak olyan nőtípusok, akik szeretik biztonságba helyezni alfelüket" - magyarázkodott Sipos F. Tamás. "Amúgy a műsor fizikailag és mentálisan nagyon megterhelő. Eleve: hol alszol? Aztán reggel ötkor dörömbölnek, hogy tíz perccel később legyél kész a hátizsákkal. A reggeli dolgaidat nem végezheted el, negyedóra múlva már kinn állsz és stoppolsz" - mondta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!