Gyereket szeretne a Dancing with the Stars táncosnője

Dancing with the Stars, 4. évad, döntő, tv2, műsor, tánc
T. Danny és Lissák Laura 2. tánca
Vágólapra másolva!
Lissák Laura a híresztelések ellenére még nem menyasszony, viszont két éve van együtt párjával, akivel már a közös jövőjüket tervezik.
Vágólapra másolva!

Lissák Laura, a Dancing with the Stars táncosnője úgy érzi, megtalálta élete szerelmét.

– mondta legutóbbi interjújában a TV2 sztárja, aki azt is elárulta, még nem menyasszony. "Az a gyűrű, amit sokan annak hittek, nem eljegyzési ékszer, hanem egy olyan, amit már régóta viselek, eszembe sem jutott, hogy jegygyűrűnek tűnhet. Nagyon kedvesek, hogy ennyien gratuláltak, de még nem vagyok menyasszony. Abban azért bízom, hogy sor kerül rá a jövőben. Én késznek érzem magam és a kapcsolatomat is erre a lépésre, sürgetni azonban nem akarom."

Lissák Laura T. Danny mestere volt a negyedik évadban, harmadik helyezettek lettek Fotó: Csudai Sándor - Origo

Lissák Laura habár még csak 24 éves, nem érzi magát fiatalnak ahhoz, hogy megállapodjon.

– mondta boldogan a népszerű táncosnő. "Hiszem, hogy a szülés után sem áll meg az élet. Természetesen áthelyeződik a fókusz, de akkor sem szabad feladni önmagunkat, és lemondani egy olyan tevékenységről, amely addig az életünk fontos, meghatározó része volt. Ha babám lenne, idővel akkor is visszatérnék a tánchoz. Tanítást biztosan vállalnék, de elképzelhető, hogy még fellépéseket is. Azt gondolom, ez édesanyaként is belefér az időmbe, nem mellesleg fitten tart" – magyarázta a Spíler TV La Liga című műsorának háziasszonya.