Hatalmas koncertre áll össze a kilencvenes évek kedvelt zenekara

An Evening With Women Benefitting The Los Angeles LGBT Center - Arrivals GettyImageRank3 Looking At Camera Waist Up Musician USA Dusk California City Of Los Angeles Hollywood - California Making Money Women Gwen Stefani Adrian Young Tom Dumont Tony Kanal
LOS ANGELES, CA - MAY 16: (L-R) Musicians Tony Kanal, Gwen Stefani, Adrian Young, and Tom Dumont of the band No Doubt attend An Evening with Women Benefiting the Los Angeles LGBT Center at the Hollywood Palladium on May 16, 2015 in Los Angeles, California. Frederick M. Brown/Getty Images/AFP (Photo by Frederick M. Brown / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Újra összeáll Gwen Stefani régi zenekara, a No Doubt, ráadásul rögtön a Coachella fesztiválon lépnek fel.
Vágólapra másolva!

A mostanában inkább tévés szerepléséről, zsűritagként ismert Gwen Stefani újra összeállt régi zenésztársaival, Tony Kanallal, Tom Dumonttal és Adrian Younggal – derült ki egy videóból a Twitterről:

A felvételen a No Doubt tagjai még csak arról beszélgettek, hogy "csinálnak egy show-t", nemsokára azonban kiderült, hogy a világ egyik legnagyobb fesztiválján lépnek fel – a Coachella szervezői ugyanis éppen kiadták az idei menetrendet, a plakát alján pedig ott díszelgett a "No Doubt" felirat:

Azt egyelőre nem jelezték, hogy a No Doubt pontosan melyik napon lép fel (sőt azt sem tudni, melyik hétvégén, hisz a Coachella két hétvégén át tart), a koncert azonban mindenképpen nagy esemény lesz, hisz a zenekar legutóbbi fellépése 2015-ben volt, utána hivatalosan is feloszlottak.

A No Doubt 1986-ban alakult, de az első lemezük csak 1992-ben jelent meg, az igazi sikert pedig az 1995-ös Tragic Kingdom hozta meg a számukra.